«Thom μη γκρινιάζεις»

13:10 17/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ waters-roger-live.jpg Στην αντεπίθεση ο Roger Waters για τη συναυλία των Radiohead στο Ισραήλ | (Photo by Robb Cohen/Invision/AP) 17.07.2017, 12:49 | Ετικέτες: Radiohead, Pink Floyd, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει

για την εμφάνιση των Radiohead στο Τελ Αβίβ, η οποία έχει αναδειχθεί σε σημαντικό θέμα συζήτησης και αντιπαράθεσης ανάμεσα σε πολλούς επιτυχημένους μουσικούς και καλλιτέχνες.

Ο Radiohead εμμένουν στην απόφασή τους να παίξουν στο Ισραήλ και απορρίπτουν την όποια κριτική, ενώ το τελευταίο «επεισόδιο» ήταν η αντιπαράθεση του Thom Yorke με τον Ken Loach.

Τώρα προστίθεται ξανά στο χορό ο Roger Waters, ο οποίος καλεί τον ηγέτη της βρετανικής μπάντας να μην «γκρινιάζει».

Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης της ομάδας που υποστηρίζει το μποϊκοτάζ στο Ισραήλ, ο πρώην μπασίστας των Pink Floyd επιτέθηκε εκ νέου στον Thom Yorke.

«Λοιπόν δεν θα έπρεπε να αισθάνεσαι προσβεβλημένος γιατί αν ήξερες τι συμβαίνει, θα είχες συζητήσει με τον Ken ή μαζί μου. Κι εγώ σε παρακάλεσα Thom. Σου έστειλα email για να κάνουμε κουβέντα, όπως έκανε και ο Brian Eno. Μας αγνόησες όλους, δεν συζητάς με κανέναν. Αυτό το είδος απομόνωσης δεν βοηθάει» δήλωσε ο Roger Waters και πρόσθεσε «Αναμένω, εάν θες, μόλις τελειώσεις το ταξίδι σου στο Ισραήλ, γιατί πιθανότατα θα πας, να μου γράψεις ένα γράμμα και να μου πεις πόσο καλό έκανες και ποιες αλλαγές πέτυχες συζητώντας με μουσικούς».

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Radiohead εναντίον... όλων Οι Radiohead σε «μπελάδες»
Keywords
Τυχαία Θέματα