Rock εντός και εκτός της πόλης

15:49 21/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ rock-concert.jpg Τρεις + 1 προτάσεις για το τριήμερο | dreamstime.com 21.07.2017, 15:27 | Ετικέτες: φεστιβάλ, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Ενδιαφέρουσες συναυλιακές προτάσεις και για αυτό το τριήμερο τόσο για όσους παραμείνουν στην πρωτεύουσα και δεν «αποδράσουν» σε κάποια παραλία. Την ίδια στιγμή, ένα νέο σημαντικό φεστιβάλ ξεκινάει κοντά στην Λάρισα.

Σήμερα

στα Λιπάσματα η βραδιά είναι rock. Στο όμορφο αυτό φεστιβάλ εμφανίζονται απόψε δύο από τις καλύτερες μπάντες της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής οι Mr. Highway Band και οι Empty Frame. Η είσοδος, όπως πάντα, είναι ελεύθερη.

Για τους λάτρεις του heavy metal, βέβαια, στο Gagarin έρχεται μια σημαντική συναυλία, καθώς εμφανίζονται οι ιστορικοί Sanctuary.

Την Κυριακή ο προορισμός είναι το Χαλάνδρι και ο πεζόδρομος της Γυφτοπούλου, όπου πραγματοποιείται το φεστιβάλ που τείνει να γίνει θεσμός. Το μεγάλο όνομα είναι οι εκρηκτικοί Planet of Zeus.

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή, όμως στην Αγιά της Λάρισας πραγματοποιείται ένα μεγάλο τριήμερο πάρτι με συμμετοχές ονομάτων όπως οι Sleepin Pillow, Dustbowl, Darg Rags, Dr. Albert’s Flipout one Can band AKA Mickey Pantelous και Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κι αν είμαι ροκ» Ροκάροντας στην καρδιά της πόλης Heavy ιστορικές στιγμές στην Αθήνα Ένα δροσερό, μουσικό καλοκαίρι στα Λιπάσματα
Keywords
Τυχαία Θέματα