Στη φυλακή η 46χρονη που υποδυόταν τη μεγαλοδικηγόρο και υποσχόταν λύσεις σε πολίτες

Το δρόμο του εγκλεισμού πήρε μετά την απολογία της η 46χρονη που υποδυόταν την μεγαλοδικηγόρο και υποσχόταν ότι «θα λύσει όλα τα προβλήματα» δεκάδων πολιτών, για να τους ρυθμίσει τα δάνεια τους αλλά και τις οφειλές τους στην εφορία. Αποτέλεσμα; η ίδια να βάλει στην τσέπη σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 2.250.000 ευρώ.

Από το 2013 μέχρι σήμερα, και με την βοήθεια μέντιουμ αλλά και ιερέων, η 46χρονη έβρισκε ανυποψίαστα θύματα, ακόμη και από τον χώρο της ναυτιλίας ή τον επιχειρηματικό χώρο.

Μαζί της, δρούσε ένα ολόκληρο κύκλωμα στο οποίο μεταξύ άλλων

συμμετείχαν ο σύζυγός της (ο οποίος εμφανιζόταν ως υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού), ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ και μία γυναίκα που τη συνόδευε παντού και οπλοφορούσε, υποδυόμενη τη σωματοφύλακά της.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 46χρονη χρωστούσε πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ, λόγω των δεκάδων ακινήτων που είχε αποκτήσει από ανυποψίαστους πελάτες.

Η 46χρονη, η οποία στην πραγματικότητα δεν ασκούσε κανένα επάγγελμα, έλεγε πως είχε υψηλές διασυνδέσεις και σχέσεις με κρατικές υπηρεσίες, ενώ συνεργαζόταν και με υπαρκτούς δικηγόρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πέραν της 46χρονης που κρίθηκε προφυλακιστέα, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν περιοριστικούς όρους σε 3 ακόμη άτομα μέλη του κυκλώματος: στον σύζυγό της 46χρονης, στον επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ και στην δήθεν σωματοφύλακα της 46χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα