Παππάς στο Ραδιόφωνο 24/7: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία

"Ήταν γνωστή η θέση του Π. Καμμένου από την αρχή της συζήτησης και σήμερα έγινε πιο σαφής", είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας", με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην δήλωση του Πάνου Καμμένου,

ο οποίος ζήτησε την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος ή με την ψήφο 180 βουλευτών.

Όπως είπε ο κ. Παππάς, η κυβέρνηση προτίθεται να τηρήσει κατά γράμμα όσα προβλέπονται από την συμφωνία, ενώ, όπως είπε μόνο μετά την κύρωση της συμφωνίας από το κοινοβούλιο της πΓΔΜ, δόθηκε η συγκατάθεση της Ελλάδας, για να αρχίσουν οι διαδικασίες ένταξης σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητήσει την ψήφο 180 βουλευτών, για την κύρωση της συμφωνίας από του ελληνικό κοινοβούλιο, ο Νίκος Παπάς ανέφερε πως όταν έρθει εκείνη η ώρα και ολοκληρωθούν τα απαραίτητα βήματα από την πΓΔΜ, "θα εξετάσουμε πώς θα εγκριθεί η συγκεκριμένη συμφωνία", ενώ σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην προκήρυξη δημοψηφίσματος, είπε χαρακτηριστικά πως "Υπάρχει μία κυρίαρχη Βουλή που μπορεί να δώσει τις λύσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα