Ο πιο άτυχος ληστής: Εγκλωβίστηκε σε αεραγωγό εστιατορίου για δύο μέρες - Τον βρήκαν τυχαία

Ένας άντρας παρέμεινε εγκλωβισμένος στον αεραγωγό ενός εγκαταλελειμμένου κινεζικού εστιατορίου στο Σαν Λορέντζο, που ήταν γεμάτος λίπη και βρωμιά, για δύο ολόκληρες μέρες.

Ο άντρας βγήκε από τον αεραγωγό με τη βοήθεια πυροσβεστών, όταν το γραφείο του σερίφη της Αλαμέντα της Καλιφόρνια ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και έστησε επιχείρηση διάσωσης.

Και οι δύο υπηρεσίες, η Πυροσβεστική και το γραφείο του Σερίφη, ανέφεραν την ιστορία στα social media, δείχνοντας την εικόνα του άντρα που ήταν καλυμμένος με λίπη και σκουρόχρωμο

γράσο, ενώ τα χέρια του ίσα που χωρούσαν να περάσουν από το μικρό, τετράγωνο, άνοιγμα του αεραγωγού.

Τον άντρα εντόπισε ένας γείτονας, που δήλωσε πως άκουσε θόρυβο από το εστιατόριο. "Πήγα στο πίσω μέρος και η πόρτα ήταν ανοιχτή, αλλά δεν άνοιγε εντελώς. Άκουγα κάποιον να φωνάζει για βοήθεια", είπε ο Igor Campos.

Οι πυροσβέστες που διέσωσαν τον άντρα χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να κόψουν το άνοιγμα και να φτάσουν στον άνθρωπο, ενώ ανήρτησαν φωτογραφίες με όλη τη διαδικασία διάσωσης.

Δεν είναι γνωστό γιατί ο άγνωστος άνθρωπος προσπαθούσε να εισέλθει στο κτίριο, αλλά εικάζουν πως επρόκειτο για διαρρήκτη.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου θεραπεύτηκε για αφυδάτωση και, έπειτα, μεταφέρθηκε στη φυλακή προσωρινά, αφού αντιμετώπισε πολυάριθμες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης, βανδαλισμού και διάρρηξης.

Δείτε παρακάτω καρέ από την επιχείρηση διάσωσης του διαρρήκτη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγκλωβίστηκε,egklovistike