Ο Γιάννης Δημαράς επικεφαλής κόμματος με γνωστούς "μακεδονομάχους"

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο Γιάννης Δημαράς, με το Άρμα Πολιτών, είναι επικεφαλής κόμματος με γνωστούς «μακεδονομάχους».

Το «Άρμα Συνεργασίας», όπως ονομάζεται ο νέος φορέας, θα κατέβει στις ευρωεκλογές, με τον Γιάννη Δημαρά να μην είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, αλλά να ανακηρύσσεται ο αρχηγός του νέου κόμματος.

Στο «Άρμα Συνεργασίας» συμμετέχουν, πλην του «Άρματος Πολιτών», η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» (ΕΠΟΣ) - το κίνημα που πρωτοστάτησε στην οργάνωση των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία - με εκπρόσωπο τον Μιχαήλ Πατσίκα

και το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» με εκπρόσωπο τον Γρηγόρη Πέτρου.

Όπως μάλιστα τονίζεται στην ανακοίνωση του «Άρματος Συνεργασίας»: «Το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ συντάσσεται με τον ελληνικό λαό που επιθυμεί την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι σε επαγρύπνηση για να αποτρέψει ανάλογες μελλοντικές εθνικά μειοδοτικές συνάψεις συμφωνιών, είναι υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου σε σύστημα απλής αναλογικής χωρίς πριμοδοτήσεις και είναι έξω από αριστερές και δεξιές αναχρονιστικές πολιτικές συντεταγμένες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Δημαράς προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και τον δημοκρατικό χώρο. Στις προτελευταίες περιφερειακές εκλογές, μάλιστα, έδειχνε ικανός στο δεύτερο γύρο, όμως η αποκάλυψη της Realnews ότι ενώ ήταν υποψήφιος της Χαριλάου Τρικούπη είχε ζητήσει σε μυστική συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και τη στήριξη της ΝΔ, ουσιαστικά τον …έκαψε! Τώρα είναι επικεφαλής των «μακεδονομάχων»…

Keywords
Τυχαία Θέματα