Μουσικός τραγουδά έξω από σπίτια φίλων και συγγενών που είναι σε καραντίνα

Ο Tanner Howe και η οικογένειά του κουράστηκαν να κάθονται στο σπίτι και να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, οπότε αποφάσισαν να γίνουν δημιουργικοί, κάνοντας μια όμορφη έκπληξη σε μερικούς στενούς φίλους τους και συγγενείς τους, που βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο Howe είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός από το Huntington Beach της Καλιφόρνια και, έτσι, ο ίδιος και η οικογένειά του συνέθεσαν μια λίστα τραγουδιών, διακόσμησαν το φορτηγάκι τους στο κλίμα των ημερών της πανδημίας του κορονοϊού, πήραν ένα μικρόφωνο και μια κιθάρα και πήγαν έξω από

τα σπίτια των φίλων και συγγενών τους, αλλά και στους γείτονές τους.

Όπως αναφέρει το Goodnewsnetwork.org, κρατώντας τις ασφαλείς αποστάσεις και φορώντας μάσκες, ο Howe και η οικογένειά του έπαιξαν και τραγούδησαν αισιόδοξα κομμάτια έξω από τα σπίτια τους, κάνοντάς τους όλους να ενθουσιαστούν και να συγκινηθούν. Μάλιστα, πήραν μαζί τους και κάμερες για να βιντεοσκοπήσουν τις αντιδράσεις, που ήταν απολαυστικές.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα