Καιρός: Άστατος τις επόμενες ημέρες, με τοπικές μπόρες

Ο καιρός με μια ματιά

•Άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές μπόρες

•Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

•Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών Οι ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Τρίτη στη δυτική Ελλάδα, την

κεντρική Μακεδονία και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-04-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατα τόπους τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 20-04-2023

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-04-2023

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αθήνα τοπικές νεφώσεις

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με αστάθεια την Τετάρτη και Παρασκευή Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές τη ν Τετάρτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Άστατος,kairos, astatos