Ινδονησία: Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιας αύξησης στα κρούσματα κορονοϊού - 218 νέα κρούσματα

Η Ινδονησία επιβεβαίωσε σήμερα 218 νέα κρούσματα του κορονοϊού, αριθμός που αποτελεί τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τότε που ανακοινώθηκαν τα πρώτα κρούσματα πριν από ένα μήνα και που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό στη χώρα σε 2.491, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με τον Άχμαντ Γιουριάντο, έχουν καταγραφεί επίσης 11 θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 209, ενώ 192 άνθρωποι ανάρρωσαν.

Παράλληλα, το υπουργείο

Υγείας στις Φιλιππίνες ανακοίνωσε 11 ακόμα θανάτους και 414 νέα κρούσματα από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 163 και των κρουσμάτων σε 3.660 ενώ 73 άνθρωποι έχουν αναρρώσει.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ



ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ινδονησία, Αρνητικό, - 218,indonisia, arnitiko, - 218