"Δολοφονικά" επαγγέλματα: Οι 12 δουλειές που προτιμούν οι serial killers

Οι κατά συρροή δολοφόνοι μπορεί να είναι γνωστοί για τις αιματηρές ενέργειές τους, αλλά όπως και οι περισσότεροι από εμάς, έχουν καθημερινή δουλειά για να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Μάικλ Άρντφιλντ εξέτασε τις λεπτομέρειες των serial killers των τελευταίων 50 ετών και διαπίστωσε ότι προτιμούν περισσότερο κάποιες συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Στο βιβλίο του Murder in Plain English,

ο καθηγητής αποκαλύπτει τα 12 επαγγέλματα που προσελκύουν περισσότερο τους σειριακούς δολοφόνους. "Είναι ένας συνδυασμός κινητικότητας, δύναμης και του γεγονότος ότι πολλές θέσεις εργασίας ικανοποιούν συγχρόνως και την παραφιλίες ή τις σεξουαλικές ανησυχίες, οι οποίες τροφοδοτούν τα εγκλήματά τους", δήλωσε ο Άρντφιλντ στο IFLScience.

Ο καθηγητής υποστηρίζει, επίσης, ότι οι κατά συρροή δολοφόνοι έχουν να τάση να πηγαίνουν σε θέσεις εργασίας που τους δίνουν πρόσβαση σε άτομα που είναι πιο ευάλωτα και αποτελούν εύκολη λεία, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων στο τομέα του σεξ και των υπαλλήλων που δουλεύουν σε βάρδιες. Περιλαμβάνονται φαινομενικά "αθώες" δουλειές, όπως ο κατασκευαστής παπουτσιών και ο αχθοφόρος ξενοδοχείων.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ

- Μηχανολόγος αεροσκαφών

- Κατασκευαστής / επισκευαστής παπουτσιών

- Ταπετσέρης αυτοκινήτων

- Κηπουρός / Γεωπόνος

- Οδηγός φορτηγού

- Manager αποθήκης

- Εργάτης (π.χ. μεταφορέας)

- Αχθοφόρος ξενοδοχείου

- Βοηθός σε βενζινάδικο

- Αστυνομικός / υπάλληλος εταιρίας security

- Στρατιωτικό προσωπικό

- Θρησκευτικός αξιωματούχος

Keywords
Αναζητήσεις
12 δουλειες που προτικουν οι serial killers
Τυχαία Θέματα