Δανδουλάκη: "Έχω καταστραφεί τρεις φορές οικονομικά - Θα 'θελα να 'φύγω' πάνω στη σκηνή"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Γεια Σου" της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (16/09), βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, με αφορμή τη νέα σειρά "Οι Πανθέοι" στην οποία πρωταγωνιστεί, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου.

Αναφερόμενη στους "Πανθέους", που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (18/09) στις 21:00 στον ΣΚΑΙ, η γνωστή ηθοποιός είπε: "Όταν μπήκα το πλατό νόμιζα ότι είχα μπει σε σπίτι,

είναι τόσο ρεαλιστικό. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει μια τέτοια δουλειά με τέτοια λεπτομέρεια. Το παίξιμο και όλη η καθοδήγηση του σκηνοθέτη είναι να δούμε με την τωρινή ματιά την εποχή εκείνη".

"Είμαι η Χρυσοστόμη και είμαι ενάντια στη Μάρμω" είπε η αγαπημένη ηθοποιός, που στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του σπουδαίου μυθιστορήματος, υποδυόταν τη Μάρμω.

Η ίδια δήλωσε πως αισθάνεται αιωνίως μαθήτρια, τονίζοντας πως αυτό της δίνει ενέργεια. "Όσο μαθαίνεις, βλέπεις το ενδιαφέρον που έχει η ζωή", σημείωσε.

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε, μάλιστα, για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε κατά καιρούς, αναφέροντας πως από το θέατρο (καθότι είναι και παραγωγός) καταστράφηκε οικονομικά τρεις φορές.

"Αυτό είναι το θέατρο, δεν παραπονέθηκα γιατί δούλεψα πολύ, με βοήθησαν και με έσωσαν οι φτωχοί μου φίλοι. Ενώ στην τηλεόραση δεν είχα δαγκωματιές. Η τηλεόραση με κέρδισε. Μου έδωσε το καλό ότι με άπλωσε σε όλη την Ελλάδα και με αγάπησε ο κόσμος" είπε.

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε και για την "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου, λέγοντας πως για τον ρόλο στην συγκεκριμένη σειρά την είχε ενημερώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

"Μου είχε πει "Πρόσεξε καημένη μου. Μην τολμήσεις να πεις όχι, γιατί ξέρω τι σου λέω". Τον λάτρεψα τον Φώσκολο. Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε καθημερινό. Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου, από κάθε άποψη" δήλωσε.

Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει στη ζωή της για πράγματα που δεν έκανε είπε: "Δεν ντάντεψα τον εαυτό μου. Τον καταπόνησα. Όμως αυτό που ήθελα ήταν να είμαι συνέχεια ενεργή, και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση". " Νομίζω ότι η ευτυχία μου θα ήταν όταν φύγω από αυτή τη ζωή, να φύγω πάνω στη σκηνή ή πάνω στο πλατό" κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δανδουλάκη, Έχω,dandoulaki, echo