"Χωρίς Copy Paste" με κλιματική αλλαγή, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και Athens Street Food Festival

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου, 10 – 12 το πρωί....

Γιατί «Το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να κηρύξει άμεσα κατάσταση “κλιματικής έκτακτης ανάγκης”» και τι σημαίνει

ότι έχουμε μόλις 12 χρόνια μπροστά μας για να δράσουμε πριν να είναι πολύ αργά.

Ο Τάκης Γρηγορίου, υπεύθυνος για θέματα ενέργειας και κλιματικών αλλαγών, στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace και ο Σταύρος Μαυρογένης, υπεύθυνος τομέα ενεργειακής και κλιματικής πολιτικής στη WWF Ελλάς, εξηγούν στην εκπομπή για ποιόν λόγο οι δύο οργανώσεις συνυπέγραψαν την κοινή επιστολή που δημοσίευσε η HuffPost Greece.

Ακόμη, στην ίδια εκπομπή....

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, λίγο πριν από την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ, σε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης, με αφορμή τον τριπλασιασμό στην προπώληση του πρώτου δεκαπενθημέρου -που σε σχέση με τα περσινά στοιχεία, αγγίζει το 180% στον αριθμό των εισιτηρίων και το 267% στις εισπράξεις- μία χωρίς αμφιβολία, εντυπωσιακή εκκίνηση.

Επίσης, μια βόλτα στο 4ο Athens Street Food Festival, που επί εννέα ημέρες γίνεται σημείο συνάντησης για foodies, οικογένειες, παρέες, φέρνοντας στο Γκάζι μια μεγάλη ποικιλία σε κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα