Αλλάζει ο καιρός από τα Βορειοδυτικά - Την Κυριακή βροχές σε όλη τη χώρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Μεταβολή του καιρού από τα ΒΔ με βροχές και καταιγίδες που την Κυριακή θα επηρεάσουν όλη τη χώρα και τοπικά θα είναι ισχυρές Η θερμοκρασία παρά τη συννεφιά θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή λόγω των νοτιάδων Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο τα 7-8 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη

προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα σταδιακά στα δυτικά θα ενταθούν και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-12-2020

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-12-2020

Στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και από το βράδυ στο Ιόνιο, τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 29-12-2020

Στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-12-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα - Την Κυριακή βροχές

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Την Κυριακή θα έχουμε βροχές Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές την Κυριακή

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα