Hellas Direct: Πως εξοικονόμησε φέτος 542.000 ευρώ για τους ασφαλισμένους της

Η κακιά στιγμή που κάποιος έβαλε στο μάτι το αυτοκίνητό σου και σου έσπασε το τζάμι του συνοδηγού για να ψάξει. Η άτυχη στιγμή που ένα πετραδάκι εκτοξεύεται από τη ρόδα του μπροστινού αυτοκινήτου και πέφτει στο παρμπρίζ σου.

Μπορεί να προσέχεις και να μην αφήνεις τίποτα αξίας μέσα στο αυτοκίνητό σου. Αλλά και πάλι θα βρεις σπασμένο το τζάμι σου το πρωί. Μπορεί το πετραδάκι να είναι μικροσκοπικό. Κι όμως προκαλεί ζημιά αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους του.

Με λίγα λόγια: Η θραύση κρυστάλλων δεν έχει να κάνει με το πόσο προσεκτικός οδηγός είσαι. Δεν είναι κάτι που προκαλείς ο ίδιος,

για να πεις «όχι, εγώ θα το αποφύγω». Είναι κάτι που θα σε βρει από μόνο του ό,τι κι αν κάνεις.

Ας μιλήσουν οι αριθμοί

Δεν σου φαίνεται πολύ πιθανό; Ή λες, «εντάξει τώρα, σιγά μη συμβεί σε μένα»; Κι όμως, σχεδόν κάθε ώρα σπάει ένα τζάμι αυτοκινήτου. Είναι πολύ πιο συχνό από όσο νομίζεις.

Τα στοιχεία της Hellas
Direct δείχνουν πως συχνότερη αιτία είναι αυτό το περίφημο πετραδάκι.

Όσο για το πού «χτυπά» συχνότερα, τα στοιχεία και πάλι δείχνουν πως μεγάλος άτυχος είναι με τεράστια διαφορά το πολύτιμο και απαραίτητο παρμπρίζ στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Ακολουθούν τα πλαϊνά τζάμια και τελευταίο με μόλις μία στις δέκα ζημιές είναι το πίσω τζάμι.

Πώς η HellasDirect εξοικονόμησε για τους ασφαλισμένους της 542.000 ευρώ

Θα σκεφτεί κάποιος τώρα «και γιατί να πληρώσω για να μπει αυτή η κάλυψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου μου;» Γιατί να κινηθεί ένας οδηγός προληπτικά, δηλαδή, και να μην περιμένει να προκύψει πρώτα η ανάγκη;

Την απάντηση τη δίνει η κοινή λογική. Μια απλή σύγκριση του κόστους για να προστεθεί η θραύση κρυστάλλων στις καλύψεις και του κόστους όταν συμβεί η ζημιά και απαιτείται επιδιόρθωση ή και αντικατάσταση.

Η HellasDirect υπολογίζει πως για την προσθήκη της συγκεκριμένης κάλυψης σε ετήσιο συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου, το κόστος κυμαίνεται στα 20 ευρώ κατά μέσο όρο.

Πόσο κοστίζει κατά μέσο όρο στον οδηγό όταν πάθει μια τέτοια ζημιά; 250 ευρώ. Μπορεί λοιπόν όποιος θέλει να κινηθεί εκ του ασφαλούς και να εξοικονομήσει περίπου 230 ευρώ.

Δηλαδή, το 2021, μέχρι στιγμής, οι ασφαλισμένοι της εταιρίας εξοικονόμησαν με τον τρόπο αυτό συνολικά πάνω από 542.000 ευρώ.

Θραύση κρυστάλλων: Τι κάνει η HellasDirect

Τι ακριβώς είναι όμως η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και τι περιλαμβάνει; Με την κάλυψη αυτή εξασφαλίζεις, σε περίπτωση ζημιάς, επισκευή ή αντικατάσταση των τζαμιών στο αυτοκίνητό σου, παρμπρίζ ή παραθύρων, και της γυάλινης εργοστασιακής ηλιοροφής.

Πόσο γρήγορα μπορεί να λυθεί ένα τέτοιο ζήτημα; Στην HellasDirect αντιμετωπίζεται την ίδια μέρα!

Υπάρχει μέριμνα ώστε και αυτή η ζημιά να αντιμετωπίζεται πολύ γρήγορα, με άμεση υποστήριξη από τις συνεργαζόμενες εταιρίες και τα συνεργαζόμενα συνεργεία της. Εφόσον η επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων γίνει εκεί, γίνεται δωρεάν. Αν κάποιος οδηγός δεν θέλει τα δικά τους προϊόντα ή θέλει να επιλέξει ένα οποιοδήποτε δικό του συνεργείο, και πάλι η ασφαλιστική καλύπτει το κόστος με την προβλεπόμενη απαλλαγή.

Και μια καθημερινή ιστορία

Τετάρτη πρωί. Οδηγός με ασφάλεια αυτοκινήτου στην HellasDirect τηλεφωνεί στην 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης 212 2229900 και αναφέρει πως κατέβηκε να πάρει το αυτοκίνητό της για να φύγει για τη δουλειά της και βρήκε σπασμένο το τζάμι του οδηγού. Έχει συμπεριλάβει τη θραύση κρυστάλλων στις καλύψεις κι έτσι της δίνεται τηλεφωνικά η επιλογή συνεργαζόμενων εταιριών και συνεργείων.

Η μία έχει υποκατάστημα στα 500 μέτρα από το σπίτι της. Φτάνει εκεί έπειτα από λίγα λεπτά, ενημερώνει για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και το παράθυρο επιδιορθώνεται την ίδια στιγμή χωρίς κανένα κόστος για την ίδια. Σε λίγη ώρα φεύγει για τη δουλειά της σαν να μην έγινε τίποτα. Έτσι απλά. Έτσι όπως γίνονται όλα στην Hellas Direct.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hellas Direct,542 000