Υπογραφή Σύμβασης για την ενίσχυση της Κοιλαδογέφυρας Χαμεζίου

Την Τρίτη 23 Μαίου 2017, στις 11,30 π.μ. στα Γραφεία του Οργανισμού στον Άγιο Νικόλαο ( Χορτατσών 18), θα υπογραφεί η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ενίσχυση ανωδομής υφιστάμενης κοιλαδογέφυρας Χαμεζίου» μεταξύ του ΟΑΚ ΑΕ και της αναδόχου εταιρείας «ΚλέαρχοςΡούτσης».

Ο διαγωνισμός της πρώτης φάσης του έργου (προϋπολογισμού 2,2 εκ. €) είχε πραγ-ματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2016, είχαν δε κατατεθεί προσφορές από 10 εται-ρείες. Τελικά ανάδοχος του έργου, αναδείχθηκε η εταιρεία

«Κλέαρχος Γ.Ρούτσης Α.Ε.» προσφέροντας έκπτωση 46,94%.

Το αντικείμενο εργασιών είναι η διενέργεια δοκιμαστικής φόρτισης της γέφυρας ενώ παράλληλα θα εκτελεσθούν οι παρακάτω εργασίες :
• Κατασκευή πεζοδρομίων και αρμών, τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού.
• Εργασίες απορροής ομβρίων, διέλευσης καλωδίων, τοποθέτηση στηθαίων, διαμόρφωσης επικλίσεων καταστρώματος, στεγάνωσηςκαι ασφαλτικών, αντιστήριξης και αντιδιαβρωτικής προστασίας των πρανών ανάντι της γέφυρας.
• Εργασίες διαπλάτυνσης στην υφιστάμενη εθνική οδό για την προ-σαρμογή της με τον κόμβο Σκοπής (περί την Χ.Θ. 4+300), οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης – ασφάλισης για την προσαρμογή του νέου με το υφιστάμενο δίκτυο στην περιοχή του Α/Κ Σκοπής και την δημιουργία κλάδου εξόδου προς Σκοπή.
• Ο συνολικός χρόνος περάτωσης του έργου είναι έξι μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Προβλέπονται ενδιάμεσες τμηματικές προθεσμίες για την ολοκλήρωση των εργασιών της γέφυ-ρας και την απόδοση της σε κυκλοφορία.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα