Τσαπανίδου: Ο Οικονόμου να ορίσει σήμερα ημερομηνία για το debate Μητσοτάκη – Τσίπρα

«Αντί ο κ. Οικονόμου να μιλά αόριστα για «ανοιχτό ενδεχόμενο» ενός debate μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, να ορίσει σήμερα κιόλας ημερομηνία.

Και για εκλογές και για debate. Διότι και το 2019 «ανοιχτό ενδεχόμενο» άφηνε και πήγαμε σε εκλογές με τον ίδιο κρυπτόμενο», τόνισε η Πόπη Τσαπανίδου για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Υπενθυμίζεται,

ότι ο Γιάννης Οικονόμου και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν μαζί, κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και θα δεχθούν ερωτήσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και φυσικά για την επόμενη μέρα.

Ο Γιάννης Οικονόμου και η Πόπη Τσαπανίδου θα είναι φιλοξενούμενοι σήμερα στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά για ένα άτυπο debate.

Εκτός από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, Πόπη Τσαπανίδου και Γιάννης Οικονόμου θα δεχθούν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους Σοφία Παπαϊωάννου και Απόστολο Μαγγηριάδη.

ieidiseis.gr

The post Τσαπανίδου: Ο Οικονόμου να ορίσει σήμερα ημερομηνία για το debate Μητσοτάκη – Τσίπρα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαπανίδου, Οικονόμου, Μητσοτάκη – Τσίπρα,tsapanidou, oikonomou, mitsotaki – tsipra