Τρομακτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Έκανε όπισθεν στην Εθνική Οδό ο 15χρονος επειδή έχασε την έξοδο – Θρήνος για την 18χρονη και τον 16χρονο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Κορίνθου από τον τραγικό θάνατο των δύο νεαρών παιδιών, της 18χρονης Αναστασίας και του 16χρονου Αποστόλη (Δείτε ΕΔΩ)

Ο 15χρονος οδηγός έκανε όπισθεν στην εθνική οδό καθώς είχε χάσει την έξοδο για να επιστρέψει στην Κόρινθο. Η απόφασή του ήταν μοιραία, καθώς συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός και πήγαινε κανονικά στην πορεία του.

Νεκρή ανασύρθηκε από τα συντρίμμια η 18χρονη αδελφή του και ένας 16χρονος φίλος του, ενώ τραυματίστηκαν

ο ίδιος ο οδηγός και ο 18χρονος συνοδηγός του οχήματος. Και οι δύο νεκροί κάθονταν στα πίσω καθίσματα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου κι από εκεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατάγματα και κάκωση στην κοιλιά, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση. Δεν είναι διασωληνωμένος και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή. Ο 18χρονος συνοδηγός παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου και φέρει χτυπήματα στη μέση.

Το άλλο ΙΧ οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός, ο οποίος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Τον 65χρονο παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Νοσηλεύεται και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.

“Είχε ξαναπάρει κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου” 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η θεία του 15χρονου οδηγού και της 18χρονης, ο ανήλικος πήρε κρυφά από τους γονείς του το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου. Η μοιραία βόλτα έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα. Αποκαλύπτει, δε, ότι είχε ξαναπάρει άλλη μία φορά κρυφά το κλειδί από τους γονείς του.

“Το πήρε κρυφά”, λέει η θεία των δύο παιδιών. Εξηγεί ότι ο πατέρας είχε κρύψει το δεύτερο κλειδί, όμως ο 15χρονος το βρήκε και το πήρε. Σύμφωνα με την ίδια, τα παιδιά δεν είχαν πιει αλκοόλ, ενώ ο 15χρονος έμαθε σχεδόν από την πρώτη στιγμή ότι η αδελφή του σκοτώθηκε.

enikos.gr

The post Τρομακτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Έκανε όπισθεν στην Εθνική Οδό ο 15χρονος επειδή έχασε την έξοδο – Θρήνος για την 18χρονη και τον 16χρονο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα