Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 15χρονης

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα 15χρονη μαθήτρια. (δείτε ΕΔΩ)

Το κορίτσι που πήγαινε στο σχολείο την ώρα που επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με το φανάρι πράσινο για τους πεζούς, τη χτύπησε αυτοκίνητο, που οδηγούσε μια γυναίκα 59 ετών και την τίναξε 10 μέτρα στην άσφαλτο.

Είναι 08:30 το πρωί. Στην οδό Βουλιαγμένης μια μαθήτρια με την τσάντα στον ώμο προσπαθεί να περάσει τον δρόμο για να πάει στο σχολείο.

Εκείνη την στιγμή ένα αυτοκίνητο περνάει από το σημείο. Δεν προλαβαίνει να κόψει ταχύτητα και παρασέρνει το 15χρονο κορίτσι. Σοκαρισμένοι αυτόπτες

μάρτυρες τρέχουν να βοηθήσουν το παιδί που βρίσκεται αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Η 59χρονη οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο της την 15χρονη μαθήτρια σε αυτό εδώ το σημείο, την στιγμή που διέσχιζε τη διάβαση πεζών για να πάει στο σχολείο και την εκτόξευσε 10 μέτρα μακριά στη συνέχεια σταμάτησε με το αυτοκίνητο της και ήρθε ξανά πίσω για να δει τι έχει συμβεί.

«Είχε χτυπήσει στο κεφάλι είχε έρθει το ασθενοφόρο ήταν μέσα στο κρεβάτι ήταν ανήσυχη και φώναζε σε κάποιες στιγμές από την πληροφόρηση που έχουμε είναι σε καλή κατάσταση γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις» δήλωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Παπαμιχαήλ.

Η 15χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα, ενώ κάτοικοι και δημοτική Αρχή καταγγέλλουν πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα.



megatv.com

The post Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 15χρονης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Βούλα, Βίντεο, 15χρονης,trochaio, voula, vinteo, 15chronis