Τριπλή ανανέωση ανακοίνωσε η ΑΕ Μυλοποτάμου

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Μερτίρι, Νίκο Σηφάκη και Μιχάλη Κριτσωτάκη ανακοίνωσε η ΑΕ Μυλοποτάμου, η οποία γνωστοποίησε επίσης τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώτο σκόρερ της, Δήμο Δαραμάρα.

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΜ:

Για Δαραμαρά:

«Δαραμάρας: ʺΘεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήμουν συμπαίχτης με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές άλλα

και πολύ καλά παιδιάʺ

Παρελθόν αποτελεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας Δήμος Δαραμάρας, που παρότι ήρθε το Γενάρη βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 16 τέρματα.

Ο υψηλόσωμος φορ έπειτα από συζητήσεις με την διοίκηση αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα μας.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου αυτή έπαιξε και η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλιά Μπουλιό, που με έφερε στην ομάδα. Θέλω να τονίσω πως θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήμουν συμπαίχτης με τόσο κάλους ποδοσφαιριστές άλλα και πολύ καλά παιδιά. Εύχομαι σε όλους τους καλή συνεχεία στη ζωή τους. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό team της περσινής περιόδου και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Εις το επανιδείν».

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας της με τον επιθετικό Δήμο Δαραμάρα. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Για τις ανανεώσεις:

«Ανανέωσε το ΜΣΚ.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας της με τους Χρήστο Μερτίρι, Νίκο Σηφάκη και Μιχάλη Κριτσωτάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα