Τραγικός θάνατος οδηγού νταλίκας στην Ιεράπετρα

Γύρω στις 5:20 σήμερα το απόγευμα, νταλίκα ιδιοκτησίας μεταφορικής εταιρείας της Ιεράπετρας, με κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο, εξετράπη της πορείας της στο 4ο χλμ. Ιεράπετρας – Παχιάς Άμμου, μπήκε σε παρακείμενο ελαιώνα, ξερίζωσε ένα ελαιόδεντρο και κατέληξε σε μία δεύτερη ελιά με αποτέλεσμα από τις σφοδρή σύγκρουση να βρει ακαριαίο θάνατο ο γύρω οδηγός της.

Πρόκειται για έναν επαγγελματία οδηγό γύρω στα 40 με καταγωγή από το Ηράκλειο, ο οποίος εγκλωβίστηκε

στη θέση του και απεγκλωβίστηκε μετά από δύσκολη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, η οποία κλήθηκε από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτοι στο συμβάν.

Ελαφρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ο συνοδηγός του άτυχου Ηρακλειώτη επαγγελματία οδηγού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις επαγγελματιών οδηγών που βρέθηκαν στο σημείο επειδή δεν υπάρχει φρενάρισμα της νταλίκας πριν καταλήξει στη δεύτερη ελιά εικάζεται ότι ο θανάσιμα τραυματισμένος οδηγός θα πρέπει να είχε υποστεί κάποια βλάβη στην υγεία του που δεν του επέτρεψε να αντιδράσει.

Σίγουρα ακριβείς πληροφορίες για τις πραγματικές συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος θα δώσει στην Τροχαία ο συνοδηγός του 40χρονου καθώς και τα διάφορα στοιχεία που συγκεντρώνονται από τους άνδρες της Τροχαίας Ιεράπετρας.

Ο αξιωματικός της πυροσβεστικής κ. Γιώργος Ασπραδάκης, είπε στο neakriti.gr, ότι «η Πυροσβεστική κλήθηκε από το ΕΚΑΒ για να απεγκλωβίσει τον οδηγό της νταλίκας ο οποίος είπε εγκλωβιστεί στη θέση, του όταν ανασύρθηκε ήταν ήδη νεκρός».

φωτ. αρχείου

Πηγή: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα