Το Κύπελλο του… πάει | Έκανε σεφτέ με Πατράλη ο Πλατανιάς στα Περιβόλια

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγυρίζει ο Πλατανιάς, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Πατράλης ο σκόρερ, στο 68′, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα δεν είχε κάποια φάση, τα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής διαδέχονταν το ένα το άλλο κάτι που δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να αποκτήσουν ρυθμό. Όσο φτάναμε προς την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, αλλά χωρίς να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η χανιώτικη ομάδα

κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο β’μέρος, με τον Πατράλη, στο 68’, με σουτ μέσα από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Χουάντερσον, να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια δεν κατάφεραν να απαντήσουν, με τους γηπεδούχους κρατώντας το μηδέν μέχρι το φινάλε να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο Κύπελλο, αλλά και για τη φετινή χρονιά.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης (60’ Βάντερσον), Πριντέτα, Πλιάτσικας, Ουές, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Δημούτσος (81’ Ζίκο), Στόιτσεφ, Παπανικολάου (72’ Στανισάβλιεβιτς), Γκρζέλτσακ.

Στον πάγκο: Κασωτάκης, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Σκουλουδάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Χουάντερσον, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Βαφέας, Κούρος, Καλλέργης (73’ Μπαμπιάρζ), Χουάρες, Μενδρινός, Μάατσι, Μάατσεν (85’ Βαλλιάνος), Ελ Μπαζ (64’ λ. τρ. Αλμπάνης).

Στον πάγκο: Μαυρίδης, Ντάσιος, Μπίτζιμιν, Κατσαράς.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα