Το κόλπο που έγινε viral: Έτσι δεν θα ξαναχρειαστεί να κρατήσεις ομπρέλα

Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι πρώτες μουντές ημέρες της εποχής έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνισή τους. Η βροχή σιγά σιγά γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας και είμαστε αναγκασμένοι να κουβαλάμε συνεχώς ομπρέλα.

Γιατί όμως όλα να είναι τόσο δύσκολα όταν βρέχει; Γιατί να έχουμε πάντα το ένα χέρι μας απασχολημένο, κρατώντας την ομπρέλα για να προστατευτούμε από το νερό; Όλα αυτά πρέπει να σκέφτηκε ο Garmin, ένας χρήστης του Tik Tok, o oποίος κατάφερε με μια

εφεύρεσή του να γίνει viral στην πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεό του που ξεπέρασε τις 6.7 εκατομμύρια προβολές τον βλέπουμε να δημιουργεί μια ομπρέλα-γιλέκο, την οποία μπορεί να τη φοράει και να βγαίνει άνετα βόλτα στη βροχή.

@garmin1127♬ 原聲 – Garmin

Με αυτό τον τρόπο ο Garmin ισχυρίζεται ότι είναι χαλαρός και cool τις βροχερές ημέρες, ενώ ταυτόχρονα έχει και τα δύο του χέρια ελεύθερα. Πώς το έκανε αυτό; Χωρίς να χαλάσει ούτε ένα ευρώ, αφού πήρε την ομπρέλα του και κόλλησε πάνω της με ταινία δύο κρεμάστρες. Αυτές τις φόρεσε στην πλάτη του κι έτσι η ομπρέλα παρέμενε ανοιχτή πάνω από το κεφάλι του χωρίς να την κρατάει.

«Τόσα χρόνια κι ένα μυαλό κάποιας εταιρείας εκεί έξω δεν μπορούσε να σκεφτεί το πιο απλό;», έγραψε κάποιος στα σχόλια και κάπως έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το αν τελικά η εφεύρεση του Garmin μπορεί όντως να βγει με κάποιο τρόπο στην αγορά και να φανεί χρήσιμη.

plus.gr

The post Το κόλπο που έγινε viral: Έτσι δεν θα ξαναχρειαστεί να κρατήσεις ομπρέλα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα