Το φάγανε το κορίτσι… Αθώα η Ελληνοαμερικανίδα παίκτρια ριάλιτι για το σεξ με τον συμπαίκτη της

«Αθώα» κρίθηκε τελικά η Ελληνοαμερικανίδα Κορίν Ολύμπιος, παίκτρια του ριάλιτι «Bachelor In Paradise» που γυρίζεται στο Μεξικό και προβάλεται στις ΗΠΑ, για το ότι έκανε σεξ με συμπαίκτη της. Αθώος κρίθηκε και ο Ντι Μάριο Τζάκσον, το άλλο μέρος της συνεύρεσης δηλαδή και έτσι σύντομα τα γυρίσματα θα ξαναρχίσουν και το ριάλιτι θα προβληθεί κανονικά από το ABC μέσα στο καλοκαίρι.

Η έρευνα της Warner Bros. που είναι η εταιρεία παραγωγής ξεκίνησε αφού υπήρξαν καταγγελίες από συμπαίκτες των δύο πως κατά το επίμαχο συμβάν είχαν πιει και δεν ήξεραν τι έκαναν, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα. Συγκεκριμένα, μια μέρα μετά την έναρξη των γυρισμάτων της νέας σεζόν στο Μεξικό, ο Ντι Μάριο, βάσει σεναρίου, έπρεπε να προσεγγίσει την Κορίν, κάτι που όντως έγινε στο μπαρ της πισίνας. Όπως λένε συμπαίκτες τους υπό καθεστώς ανωνυμίας πάντως, οι δυο τους ήπιαν πολύ, και μάλιστα κάποιοι κατηγόρησαν τον Αφροαμερικανό παίκτη ότι εκμεταλλεύτηκε την Ελληνοαμερικανίδα, που δεν ήξερε τι έκανε, και πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, καθώς οι δυο τους έφτασαν αρχικά να χαϊδεύονται στην πισίνα και τελικά να κάνουν στοματικό σεξ!

Οι καταγγελίες προς την παραγωγή κρίθηκαν σοβαρές, αμέσως τα γυρίσματα διεκόπησαν και ξεκίνησε έρευνα, η οποία πάντως έκρινε πως δεν συνέβη τίποτα επιλήψιμο και άρα δεν υπάρχει λόγος η σειρά να μην συνεχιστεί κανονικά.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, η Ολύμπιος εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει πως από την πλευρά της δεν υπήρξε καμία καταγγελία που να προκάλεσε την εμπλοκή.

H 24χρονη Κορίν Ολύμπιος, μια ημέρα μετά το περιστατικό, είχε πει ότι είχε πιει τόσο πολύ που ήταν σε «κατάσταση μπλακ άουτ» και ότι όλο αυτό που συνέβη με τον ΝτεΜάριο μπορεί να έγινε «χωρίς να έχει πλήρη συναίσθηση». Εξήγησε, δε, ότι δεν θυμόταν τίποτα και ότι έμαθε τι συνέβη την επόμενη ημέρα, όταν οι άλλοι διαγωνιζόμενοι της είπαν τι είχε γίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον ΝτεΜάριο.

Η Κορίν δεν κατηγορεί τον ΝτεΜάριο, επειδή ήταν επίσης πολύ πιωμένος, αλλά ρίχνει την ευθύνη αποκλειστικά στους παραγωγούς που επέτρεψαν να ξεφύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση. Η Κορίνα Ολυμπίου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μαϊάμι αλλά κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου, έχει γίνει το άτομο που το τηλεοπτικό κοινό αγαπάει να μισεί, καθώς από την πρώτη κιόλας σεζόν του ριάλιτι κέρδισε τον τίτλο της «κακιάς».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα