Τι να κάνετε αν πέσει το κινητό σας στο νερό;

Όταν αγοράζουμε ένα κινητό ο μεγαλύτερος μας φόβος είναι να μην πέσει κάτω και σπάσει ή να μην πέσει μέσα στο νερό. Αν κατά λάθος λοιπόν έριξες το κινητό σου μέσα στην μπανιέρα γιατί μιλούσες με το άλλο σου μισό ενώ έκανες μπάνιο, μην πανικοβάλλεσαι υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις:

Αρχικά ρίξε σε ένα μεγάλο μπολ ρύζι και τοποθέτησε το κινητό σου μέσα. Άφησε το για μια ολόκληρη νύχτα. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός

τρόπος. Η εταιρία όμως Gazelle προτείνει και μια άλλη πρωτότυπη λύση. Τοποθέτησε το κινητό σου μέσα στην άμμο για τις γάτες. Παράξενο ε; Κι’όμως η εταιρία έχοντας κάνει πολλές δοκιμές, διαπίστωσε ότι η άμμος για γάτες φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από το ρύζι.

Έτσι αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αφαιρέσεις όσο περισσότερο νερό μπορείς από το κινητό και στην συνέχεια να το τοποθετήσεις μέσα στην άμμο και να το αφήσεις εκεί όσο περισσότερο μπορείς.

Κατά πάσα πιθανότητα, το κινητό θα επαναλειτουργήσει. Αν, όμως, αυτό δεν συμβεί μέσα σε 48 ώρες, ίσως η βλάβη να μην διορθώνεται. Και τότε πρέπει να τηλεφωνήσεις στην εταιρεία από όπου προμηθεύτηκες τη συσκευή σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα