Τι με έμαθε ο Μαργαρώνης…

Έργα και ημέρες του απερχόμενου προέδρου στο Επιμελητήριο Χανίων

Όταν πετάς λάσπη γυρίζει στα μούτρα σου

Όταν είχαν γνωστοποιηθεί οι πρακτικές του στον Χανιώτικο επιχειρηματικό κόσμο, τις διέψευσε περίτρανα χαρακτηρίζοντας τις ως λάσπη στον ανεμιστήρα.

Γράφω για την επιπολαιότητα και την έπαρση του, που τον οδήγησαν στην κατάπτυστη τοποθέτηση εις βάρος του νεκρού παιδιού και της οικογένειας του mr Jumbo, Απόστολου Βακάκη, δείτε ΕΔΩ, το οποίο στάθηκε αφορμή να γίνουμε δαχτυλοδεικτούμενοι σε όλη την Ελλάδα.

Όλη

η λάσπη γύρισε στα μούτρα του, δυστυχώς και σε όλα τα Χανιά, αφού γίναμε πρώτο θέμα για την απανθρωπιά μας.

Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες

Θυμηθείτε επίσης, την αντιπαράθεση στον εμπορικό σύλλογο που στην προσπάθεια του να τον ελέγξει με κάθε τρόπο, πρωτοστάτησε στην ανθρωποφαγία, αγνοώντας ανθρώπους που κατά το παρελθόν τον είχαν στηρίξει, προκειμένου να επανακτήσει τον έλεγχο και κατ’ επέκταση να διασφαλίσει την επανεκλογή του στην ΕΣΕΕ, που τόσο αγαπάει. Έτσι με ευκολία τους καταλόγισε ότι σπέρνουν ανέμους και θα το βρουν μπροστά τους.

Το αποτέλεσμα: Δεν λογάριασε και δεν σεβάστηκε τίποτα… Κατάφερε με την στάση του να χάσει την όποια εκτίμηση του είχαν οι συνάδελφοι του, που αντιλαμβανόμενοι το άγχος το δικό του και της ομάδας του για την καρέκλα, τους έκαναν μειοψηφία.

Έχουμε τον μοναδικό εμπορικό σύλλογο στην Ελλάδα που διοικείται από το Κ.Κ.Ε. Ναι κατάφερε να στρέψει τους επιχειρηματίες στο Κ.Κ.Ε γιατί δεν ανέχθηκαν αυτόν και τους φίλους του.

Θα κάψω το πάπλωμα για τον ψύλλο

Έτσι είχε δηλώσει (ενώ ήταν πρόεδρος του ΕΒΕΧ) στην γενική συνέλευση μιας εταιρείας διεκδικώντας διαφορετική αντιμετώπιση από ότι τα υπόλοιπα μέλη, δηλώνοντας δημόσια ότι αν δεν ικανοποιηθώ ΕΓΩ δεν με νοιάζει, ας καταστραφείτε όλοι σας.

Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι

Εκτενέστατο ρεπορτάζ για τα σακούλια και κυρίως για τα φασούλια, προσεχώς…

ΖΑΡΠ…

Keywords
Τυχαία Θέματα