Τι είδαν οι Χανιώτες μετά τον κρότο «μυστήριο» | Ζημιές σε επιχειρήσεις – Αναστάτωση στους πολίτες | Photos

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον δυνατό κρότο που ακούστηκε στα βόρεια του νομού Χανίων, στις 10:30 περίπου το πρωί της Πέμπτης. (ΕΔΩ)

«Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και είδαμε τη τζαμαρία να σπάει. Βγήκαμε αμέσως έξω και είδαμε καπνούς στον ουρανό. Λέμε, τι γίνεται, μας βομβαρδίζουν;» περιγράφει στο zarpanews.gr εργαζόμενος στο κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων «Μαυριδάκης» στον Μακρύ Τοίχο. Το κατάστημα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές (Photos) ενώ λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ήταν σε εξέλιξη εργασίες αλλαγής τζαμαρίας. «Ποιος θα μας πει σε ποιον θα στείλουμε τον λογαριασμό» τονίζει.Ο

θόρυβος έγινε αισθητός σε μια μεγάλη ακτίνα από τον Αλικιανό, την Αγιά, το Βαρύπετρο, μέχρι το Μάλεμε αλλά και στα δυτικά της πόλης των Χανίων και αρχικά λανθασμένα συνδέθηκε με την φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι στη Νέα Χώρα (ΕΔΩ).

Μιλώντας στο zarpanews.gr πολίτες από την Χρυσή Ακτή, περιέγραψαν τον κρότο σαν έκρηξη, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν από πού προήλθε.

Δεκάδες τηλεφωνήματα έχει δεχθεί το 100 και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που ωστόσο δηλώνουν πλήρη άγνοια για το τι μπορεί να προκάλεσε τον θόρυβο.

Την ίδια διακινούνται πολλά σενάρια, τα οποία ελέγχονται για την σοβαρότητά τους.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα