Τέμπη: Η 23χρονη Εριέττα δεν βρίσκεται σε καμία λίστα – Αγνοείται μία εβδομάδα μετά τη σύγκρουση

Τον δικό της Γολγοθά περνά η οικογένεια της 23χρονης Εριέττας, η οποία μία εβδομάδα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη εξακολουθεί να αγνοείται. Η κοπέλα επέβαινε στο μοιραίο τρένο, όμως προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Επτά μέρες μετά και η οικογένεια της νεαρής κοπέλας ψάχνει ακόμα απαντήσεις. Η Εριέττα δεν βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών, μα ούτε και και στις αταυτοποίητες σορούς.

Οι γονείς της 23χρονης από τη Βόρεια Ελλάδα βρίσκονται στη Λάρισα

και αναζητούν ένα ίχνος από το παιδί τους τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο της τραγωδίας.

Όμως μέχρι τώρα κανείς δεν μπορεί να τους δώσει ένα στοιχείο για το παιδί τους.

Οι μέρες περνούν μαρτυρικά, ενώ τα βαγόνια του μοιραίου συρμού έχουν ήδη μετακινηθεί από τον τόπο της τραγωδίας.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να ήταν στο βαγόνι που ήταν το κυλικείο, μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό.

Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως είπε, η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 και είχε έρθει στην Αθήνα.

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί επισήμως 55 θύματα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά δυο αγνοούμενους, εκ των οποίων μία δηλωθείσα αγνοούμενη και ένας αγνώστων στοιχείων.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης αναφέρονται:
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν επισήμως ταυτοποιηθεί πενήντα πέντε (55) θύματα, για τα οποία έχουν εγκαίρως -και με την αρωγή ειδικών- ενημερωθεί οι οικογένειες και έχουν παραδοθεί οι σοροί (51 σοροί) ή έχει δρομολογηθεί η παραλαβή τους από τις οικογένειές τους (4 σοροί). Το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται για δύο (2) αγνοούμενους, εκ των οποίων μία (1) δηλωθείσα αγνοούμενη και ένας (1) αγνώστων -προς το παρόν- στοιχείων αγνοούμενος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας, οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε τέσσερα (4) νοσοκομεία είναι είκοσι (20), εκ των οποίων οι επτά (7) είναι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Σημειώνεται, ότι εξήντα ένας (61) τραυματίες έχουν εξέλθει της νοσηλείας τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και την εικόνα από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο συλλογής και αποκατάστασης στο πεδίο του τραγικού δυστυχήματος, έχουν περισυλλεχθεί και μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα συντρίμμια και τα βαγόνια του τραγικού δυστυχήματος των δύο αμαξοστοιχιών, που περιλάμβανε είκοσι τέσσερα (24) βαγόνια/μηχανές συνολικού βάρους κοντά στους 2.000 τόνους, ενώ ο χώρος έχει αποκατασταθεί.

ieidiseis.gr

The post Τέμπη: Η 23χρονη Εριέττα δεν βρίσκεται σε καμία λίστα – Αγνοείται μία εβδομάδα μετά τη σύγκρουση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, 23χρονη Εριέττα, – Αγνοείται,tebi, 23chroni erietta, – agnoeitai