Τάσος Κουρουπάκης: Είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που δίνουν στο ΠΑΣΟΚ μονοψήφιο στα Χανιά | Video

Τις δικές του εκτιμήσεις για την εκλογική πορεία του ΠΑΣΟΚ στην κάλπη της ερχόμενης άνοιξης έκανε το πρωί στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά, ο Τάσος Κουρουπάκης που μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση ετοιμάζεται να «μεταπηδήσει» στον κεντρικό πολιτικό στίβο.

Ο κ. Κουρουπάκης εκτίμησε πως το εκλογικό αποτέλεσμα θα διαψεύσεις τις δημοσκοπήσεις

ειδικά σε τοπικό επίπεδο: «Η αλήθεια είναι ότι στο νομό Χανίων εγώ το θεωρώ ψεύτικο το μονοψήφιο. (…) Οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ μονοψήφιο εδώ στα Χανιά | Videoείναι ψεύτικες» σημείωσε. «Το ΠΑΣΟΚ στα Χανιά έχει περάσει από όλα τα σπίτια. Υπάρχει όμως αχαριστία» τόνισε καλώντας τον λαό «να θυμηθεί  πότε έφαγε ψωμί και πότε έκανε πέντε πράγματα στη ζωή του».

«Δεν μπορεί στα Χανιά το ΠΑΣΟΚ να έχει  κατά 60% τον έλεγχο σε αιρετούς, δημάρχους, αντιπεριφερειάρχες και να μην μπορούμε να φτιάξουμε ψηφοδέλτιο»  είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει πολιτικό τίμημα πολύ μεγαλύτερο από ότι του αναλογούσε.

«Από το 43% πέσαμε στο 5%» τόνισε: «Βαρέθηκα να απολογούμαι ως Πασόκος.
Δηλαδή ο Γιώργος ο Παπανδρέου ήταν ο προδότης και όλοι αυτοί είναι πατριώτες; Αν ήταν ο Παπανδρέου πρωθυπουργός θα είχαν φύγει όλοι αυτοί, Αδώνιδες, Βορίδηδες» σημείωσε ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων ως αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η κοινωνία περιμένει το επίδομα για να ζήσει και να είναι 60 ευρώ το μεροκάματο και να μην βρίσκεις, κάτι δεν πάει καλά. Και να έχεις και υπουργούς που να σου λένε ότι η φέτα δεν είναι για όλα τα τραπέζια; Τι λες μωρέ; Και καθόμαστε και τους ανεχόμαστε;»

Ο κ. Κουρουπάκης έκλεισε την συνέντευξή του με μια μαντινάδα:

«Ποτέ σου δανεικά φτερά μην πάρεις να πετάξεις, με τα δικά σου να πετάς κι όποτε κι όπου φτάσεις».



The post Τάσος Κουρουπάκης: Είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που δίνουν στο ΠΑΣΟΚ μονοψήφιο στα Χανιά | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Κουρουπάκης, ΠΑΣΟΚ, Χανιά | Video,tasos kouroupakis, pasok, chania | Video