Τα «δυνατά χαρτιά» της μυθοπλασίας που ακόμα δεν έχουμε δει – Ποια σήριαλ ετοιμάζονται

Ο ALPHA κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης, με τα σίριαλ «Σασμός», «Ο Παράδεισος των Κυριών», «Αυτή η νύχτα μένει» να σαρώνουν.

Το επόμενο διάστημα θα βγει στον αέρα το σίριαλ «Ο γιατρός».

Βασισμένο στο ιταλικό φορμάτ «Nelle tue Mani», στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Βασιλική Τρουφάκου. Στην

εκπομπή «Happy Day στον ALPHA» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εν λόγω δουλειά: «Εχω να κάνω τηλεόραση 15 χρόνια. Γιατί τώρα; Γιατί τώρα μου προτάθηκε κάτι που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για εμένα. Είναι ένας γιατρός που είναι τρομερά καλός, είναι παθολόγος, αλλά και πολύ ψυχρός για λόγους που θα μάθουμε στη συνέχεια. Τον πυροβολεί ο πατέρας ενός ασθενούς του, παρά τρίχα να πεθάνει, δεν πεθαίνει, αλλά χάνει τη μνήμη του. Βρίσκεται από την κορυφή, στα τελευταία σκαλοπάτια».

Στο μέτωπο του ANT1 ετοιμάζεται μία επίσης μεγάλη παραγωγή. Στο τέλος του 2022 ή στις αρχές του 2023, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα βγει στον αέρα η πολυαναμενόμενη σειρά «Μάγισσα» με 60 επεισόδια. Με την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά και έδειξε ξανά τον δρόμο σε όλους για το πώς πρέπει να γίνονται οι σειρές με τις «Αγριες Μέλισσες», της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, η εν λόγω παραγωγή ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο ταλαντούχος Λευτέρης Χαρίτος, ο άνθρωπος που έκανε τις «Αγριες Μέλισσες» να πετάξουν ψηλά…

Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Ελληνες ετοίμαζαν στην επανάστασή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι. Το πρωταγωνιστικό καστ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αρχίσει και το ρεπεράζ.

Κάποια από τα ονόματα των ηθοποιών έχουν γίνει γνωστά, όπως αυτό της Ελλης Τρίγγου, που αγαπήσαμε πολύ μέσα από τις «Αγριες Μέλισσες», και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά. Η Κατερίνα Λέχου, επίσης, θα βρεθεί στη νέα σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, με την ίδια να δηλώνει στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου «Ο,τι αγαπώ»: «Θα κάνω ένα σίριαλ, θα προβληθεί μετά την Πρωτοχρονιά. Δεν μπορώ να πω ακόμη εάν δεν υπογράψω και δεν κάνω το πρώτο γύρισμα. Εκτυλίσσεται πριν από το 1821. Αυτό μπορώ να πω μόνο».

Τι ετοιμάζουν στο MEGA
Ο Βασίλης Κεκάτος, ο σκηνοθέτης που βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα ταινίας μικρού μήκους στις Κάννες, υπογράφει τη νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων του MEGA, «Milky Way». Με ένα ξεχωριστό καστ ηθοποιών, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και θα συνεχιστούν σε τοποθεσίες της Πελοποννήσου και της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Φολόη, η Ξάνθη και ο Εβρος.

Το «Milky Way» είναι, σύμφωνα με τον καταξιωμένο διεθνώς 30χρονο κινηματογραφιστή, η ιστορία μιας έφηβης, η οποία «αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση». Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα.

Οσον αφορά στους πρωταγωνιστές, οι Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου είναι μερικοί μόνο από τους ταλαντούχους και καταξιωμένους ηθοποιούς που θα δούμε.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ετοιμάζουν μία ακόμη σειρά, με τον τίτλο «Κάμπινγκ». Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας και επικεντρώνεται σε έναν καταπιεσμένο πρώην λογιστή που αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παράνομα και μετακομίζει εκεί με τα παιδιά του. Οταν τον ανακαλύπτουν, όμως, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος. Η ηρεμία και η ησυχία των κατοίκων του κάμπινγκ, όμως, ταράζονται από τις επισκέψεις της Αστυνομίας και όλων των υπόλοιπων ευτράπελων που προκύπτουν.

Οπως όλα δείχνουν, το δεύτερο μισό της σεζόν θα δούμε και τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του «Αγίου Παϊσίου», της σειράς που συγκίνησε και καθήλωσε. Η εμβληματική φυσιογνωμία του Αγίου Παϊσίου, που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Γιώργο Τσιάκκα και τον Στάμο Τσάμη, ώστε να δημιουργήσουν τη νέα ιστορική-βιογραφική σειρά.

Μία από τις σειρές που θα δούμε στην ΕΡΤ1 το επόμενο διάστημα είναι το «Sempre Viva». Πρόκειται για μια σειρά 8-12 επεισοδίων με φόντο τα υπέροχα Κύθηρα. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάκης Τσούφης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Λυδία Φωτοπούλου, τον Τάσο Νούσια, τον Θοδωρή Κατσαφάδο και την Ιωάννα Πηλιχού.

Μία ακόμη φιλόδοξη σειρά θα αφορά στους χίπις και θα έχει τον τίτλο «Παραλία». Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή, με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα, στο μοναδικό κοινόβιο χίπις από όλο τον κόσμο, αναβιώνοντας μια ιστορία που δεν υπήρχε προηγούμενη καταγραφή της. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Foss Productions και είναι μια ιδέα του διδύμου Πηνελόπης Κουρτζή-Αυγής Βάγια.

Ο μέχρι τώρα προγραμματισμός θέλει και το σίριαλ «Η πτώση» να βγαίνει στον αέρα. Το σενάριο είναι της Τίνας Καμπίτση και η σκηνοθεσία του Χρίστου Γεωργίου. Στην ιστορία βρίσκεται ένας καταξιωμένος χειρουργός που καταδικάζεται σε φυλάκιση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

eleftherostypos.gr

The post Τα «δυνατά χαρτιά» της μυθοπλασίας που ακόμα δεν έχουμε δει – Ποια σήριαλ ετοιμάζονται appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
σηριαλ, ιωάννα τριανταφυλλίδου, εν λόγω, alpha, happy, μνήμη, ant1, νέα, Πρωτοχρονιά, mega, αθηνα, ελλαδα, ξανθη, εβρος, δίλημμα, ερτ1, viva, κρητη, κινηση στους δρομους, κατερινα λεχου, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, ξανα, μνήμη, ιωαννα πηλιχου, γιουλικα σκαφιδα, δουλεια, εβρος, ιωάννα τριανταφυλλίδου, κυθηρα, λυδια, μωρο, ονοματα, τηλεοραση, alpha, ant1, mega, ανθρωπος, ανάσταση, βαγια, βγαινει, βρισκεται, γεωργιου, δημητρα, γινει, γινονται, γυρισματα, δευτερο, διαστημα, δίλημμα, εγκυος, εν λόγω, ζεγκινογλου, ζωη, ιδεα, ιδια, υποθεση, ηρεμια, ησυχια, ηθικο, ιωαννα, καμπινγκ, εκδοσεις, λεχου, λογο, μανη, ματαλα, μινι, μαρια, μυθιστορημα, νυχτα, ξεπλυμα χρηματος, οικογενεια, οκτω, παιδια, περιβαλλον, πηγη, υπογραφη, πρωταγωνιστες, σεζον, σειρες, σεναριο, συγκεκριμενα, συζυγο, συνεχεια, σειρα, σιριαλ, σκηνοθεσια, σοφια, τονια, φοντο, χιπις, κωνσταντινος, αγορι, δικαιωμα, επεισοδια, φιλοι, κωνσταντινου, πηλιχου, σωστο, ταξιδι, βεντετα, ξεπλυμα
Τυχαία Θέματα