Τα χάλκινα κουπιά του ΝΑΟ Σούδας

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία στη Β’ φάση του 88ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που έγινε στη λίμνη της Καστοριάς με την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου και πολύ καλά αποτελέσματα για όλα τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας.

«Συγκεκριμένα στο σκιφ κορασίδων είχαμε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την αθλήτρια μας ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΊΔΗ. Στο διπλό σκιφ Παίδων οι αθλητές μας Ισίδωρος Παληός και Γιάννης Καμαλεδάκης κατέκτησαν την 4η πανελλήνια θέση ανάμεσα σε 23 πληρώματα, σε

μια συγκλονιστική κούρσα που 1 δευτερόλεπτο τους στέρησε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Στο διπλό σκιφ κορασίδων η Ελένη Μουταφίδη και Ελένη Ρηγάκη με μια πολλή καλή παρουσία κατέκτησαν την 5η πανελλήνια θέση.

Ο αθλητής του ομίλου Αντρεας Μπαγιατης αγωνίστηκε στα ημιτελικά στο 1Χ Παίδων τερμάτιζοντας τέταρτος χάνοντας την πρόκριση στον τελικό για κλάσματα του δευτερόλεπτου ενώ στον Β τελικό τερμάτισε δεύτερος κατακτώντας την 8η πανελλήνια θέση ανάμεσα σε 22 αθλητές.
Τέλος, ο Σπύρος Παναγιωτάκης ανάμεσα σε 22 αθλητές δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στην φάση των ημιτελικών, έκανε δύο πολύ

καλές κούρσες στην πρώτη μέρα των αγώνων αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία για μελλοντικούς αγώνες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και προπονήθηκαν σκληρά για να βρεθούν σε αυτούς τους αγώνες .
Είστε στις καρδιές όλων μας νικητές!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Δάνο Χωματά που για άλλη μια χρονιά κατάφερε ο όμιλος μας να απεικονίζεται στους μεταλλιούχους συλλόγους της Ελλάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια μας αυτή, πρώτα και κύρια τους γονείς των αθλητών/τριών μας για την εμπιστοσύνη τους στον Όμιλο μας, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων για την αγορά των σκαφών κωπηλασίας, την Anek LinesBlue Star Ferris επίσημη χορηγό μετακινήσεων και τέλος το ξενοδοχείο PILOT.

Η Πρόεδρος

ΠΕΠΗ ΚΕΛΑΪΔΗ»

zarpanews.gr

The post Τα χάλκινα κουπιά του ΝΑΟ Σούδας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα