Σύσσωμη η ΝΔ των Χανίων στο 4o Προσυνέδριο του κόμματος

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τα μέλη του κόμματος που συμμετείχαν ενεργά στο 4ο προσυνέδριο του Ηρακλείου, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Χανίων.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο των Χανίων αλλά και όλης της Κρήτης που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη και συμμετείχε ενεργά στο 4ο προσυνέδριο του Ηρακλείου.

Οι παρουσιάσεις από εξειδικευμένους ομιλητές και οι τεκμηριωμένες απαντήσεις

τους στις ερωτήσεις που δέχθηκαν, ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα που καθημερινά έρχεται αντιμέτωπος ο απλός πολίτης.

Την παρούσα χρονική στιγμή, όπου η υπέρογκη φορολογία που επιβάλει η κυβέρνηση έχει γονατίσει τους πολίτες και η ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με μία οργανωμένη απαξίωση των θεσμών, κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στην χώρα η οποία θα επιφέρει λύση στα προβλήματα τους.

Αυτή την λύση παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στα συμπεράσματα του προσυνεδρίου, όπου τόνισε ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας θα έλθει μέσα από τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων.

Θέτοντας ως στόχους την αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά 100δις ευρώ σε μια πενταετία, δημιουργώντας παράλληλα χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και την ταυτόχρονη μείωση των φορολογικών συντελεστών και του ΕΝΦΙΑ, η χώρα θα οδηγηθεί στην ανάπτυξη, δίνοντας σημαντική ανάσα στα νοικοκυριά και προοπτική ελπίδας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα