Συσσίτια Σπλάντζιας: Πάνω από 200 μερίδες στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Βοήθησε στην διανομή και ο Δήμαρχος Χανίων | Photos + Videos

Τίποτα δεν είχε ζηλέψει από ένα εστιατορικό μενού, το σημερινό γεύμα στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, στα Χανιά. Πάνω από 210 μερίδες που περιελάμβαναν κρέας, μακαρόνια, κουβέρ, φρούτο και γλυκά, μοιράστηκαν στους δικαιούχους από τους εθελοντές του Συσσιτίου ενώ το «παρών» στο καθιερωμένο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» των Χριστουγέννων, έδωσε  ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο

κοινωνικής πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των Συσσιτίων, Γιώργος Τραχαλάκης, τόνισε:

Το καθιερωμένο πλέον «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» που οργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε μια προσπάθεια να διανεμηθούν είδη ανάγκης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή κοινωνική κατάσταση, προσφέρεται παραδοσιακά το πρωί το πρωί των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς, στον χώρο του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου και θα επαναληφθεί και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς του 2022, όπως έκανε γνωστό η κα Ζερβου6δάκη:

Μετά «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» ο κ. Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την κα Ζερβουδάκη επισκέφθηκαν το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων, όπου προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα στους φιλοξενούμενους της δομής ενώ αντάλλαξαν κι ευχές.

zarpanews.gr

The post Συσσίτια Σπλάντζιας: Πάνω από 200 μερίδες στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Βοήθησε στην διανομή και ο Δήμαρχος Χανίων | Photos + Videos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα