Συνεχίζεται η καθίζηση του Πλατανιά! Τον «καθάρισε» και η Λαμία

Συνεχίζεται η καθίζηση του Πλατανιά, που ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τη Λαμία, για την ένατη αγωνιστική της Super League και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον Πλατανιά, ο οποίος είχε, όμως, την καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο, με το σουτ του Ντεβέσα να καταλήγει στο δοκάρι στο 42′.

Τα

«κουλούρια» του α΄μέρους σβήστηκαν σχετικά γρήγορα, πιο συγκεκριμένα στο 52′, όταν ο Ντικαμονά έκανε φάουλ στον Ακόστα, ο διαιτητής σωστά άφησε το πλεονέκτημα, αφού ο Βασιλαντωνόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού έκανε και μία ντρίμπλα, σούταρε από τα δεξιά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα οι Χανιώτες όχι απλώς δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο της ισοφάρισης, αλλά δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Στο 90+2′ ο Βασιλαντωνόπουλος και πάλι, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κοκκαλά για το 2-0.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56’ Πίτι), Ακόστα (86’ Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80’ Τσούκαλος)

Στον πάγκο της Λαμίας: Πίτκας, Καραγιάννης, Μπουλούλης-Τσαπρούνης, Ντακόλ

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Κρος, Ντικαμόνα, Καρυπίδης (80’ Δημούτσος), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας (65’ Πλιάτσικας), Πατράλης, Ενσικούλου, Ντεβέσα (72’ Παπανικολάου), Γκρζέλτσακ

Στον πάγκο του Πλατανιά: Κασωτάκης, Μπούντνικ, Πριντέτα, Στανισάβλεβιτς

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα