Στην τελική φάση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων η ΣΑΧ και η Κάισσα Σαμαριά Χανίων!

Αναχωρούν την Κυριακή οι δύο ομάδες της πόλης μας η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων Σαμαριά και ΚΑΪΣΣΑ Σαμαριά προκειμένου να αγωνιστούν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων Σαμαριά πήρε το εισιτήριο με τον τίτλο της Πρωταθλήτρια Ελλάδος που κατακτά τα δύο τελευταία χρόνια! Η ΚΑΪΣΣΑ Σαμαριά πήρε με τη σειρά της το εισιτήριο πρόκρισης με τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Κρήτης

που κατέκτησε πριν από ένα μήνα. Στην τελική φάση αγωνίζονται είκοσι ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και το νούμερο ένα των αγώνων είναι η ΣΑΧ Σαμαριά ενώ η ΚΑΪΣΣΑ Σαμαριά είναι το νούμερο επτά, από την υπόλοιπη Ελλάδα ξεχωρίζουν οι ομάδες της Καβάλας και του Φυσιολάτρη Νίκαιας οι οποίες έχουν μεγάλη παράδοση στο σκάκι με ισχυρούς παίκτες στις νεανικές σκακιέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα αυτό θεωρείται το ισχυρότερο διασυλλογικό νεανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη χώρα μας και οι ομάδες αγωνίζονται με εξαμελείς συνθέσεις κάτω των 16 – 14 – 12 – 10 ετών και στην 5η και 6η σκακιέρα αγωνίζονται κορίτσια κάτω των 16 και 12 ετών. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν με την ομάδα της ΣΑΧ Σαμαριά είναι: Γεωργακόπουλος Νίκος, Πατρελάκης Βαγγέλης, Φυντριλάκης Κυριάκος, Καραβιτάκη Αντωνία, Βοζινάκη Ανθή και Καραβιτάκη Ευαγγελία.

Με την ομάδα της ΚΑΙΣΣΑΣ Σαμαριά αγωνίζονται οι Πετράκης Στέλιος, Παπαδημητράκης Γιώργος, Τζαγκαράκης Παναγιώτης, Αντωνιουδάκης Γιώργος, Πετράκη Αργυρώ και Τρουλάκη Αθηνά. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Προπονητής των ομάδων Τσαρουχάς Κώστας.

Keywords
Τυχαία Θέματα