Στην Πάρο η αγωνιστική ομάδα του ΙΟΧανίων για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2022

Στην Παροικία της Πάρο βρίσκεται από σήμερα η αγωνιστική ομάδα των Optimist και Ilca 4 (Laser 4,7) του Ιστιοπλοικού Ομίλου Χανίων για να πάρει μέρος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου. Τους αγώνες διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος της Πάρου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάρου.

Θα προηγηθεί προπονητικό κάμπ ανάπτυξης από τις 21 έως 23 Φεβρουαρίου. Οι Περιφερειακοί αγώνες και το προπονητικό καμπ ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν

το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου όμως αναβλήθηκαν λόγω Covid.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ θα τηρηθεί πιστά, έτσι ώστε όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα σε θάλασσα και στεριά να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς.

Διακόσιοι περίπου ιστιοπλόοι, αγόρια και κορίτσια από τους Ναυτικούς Ομίλους Πάρου, Άντιπάρου, Ναϊάς Νάουσας Πάρου, Σύρου , Άνδρου, Σαντορίνης, Κω, Ρόδου, Χίου, Καρδαμύλων Χίου, Ηρακλείου, Χανίων, Τυμπακίου και Γαζίου Κρήτης θα ριχτούν στη μάχη για μια θέση στο βάθρο ή/και για μια θέση στους αγώνες πρόκρισης των αθλητών και αθλητριών στις Εθνικές ομάδες που θα γίνουν την 25η Μαρτίου.

Συγκεκριμένα ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετέχει με τους :

Ilca 4 (Laser 4,7) : Μπιλάς Παράσχο, Μανιουδάκη Μαριάννα, Κακούρης Ανδρέα και Ζαμπακόλας Παντελή –Άγγελο και Φυλλαδιτάκη Μελίνα

Optimist: Σινάνη Κωνσταντίνα, Νικολάου Άγγελος, Φυλλαδιτάκης Γιώργος, Πάισιος Ίντα- Ματθαία, Σηφάκης Μανόλης, Κομισοπούλου Χριστίνα και Διακάκης Γαβριήλ.

Προπονητές: Σωτηρίου Βασίλης, Σηφάκης Ανδρέας και βοηθός Αλευράκης Δημήτρης

zarpanews.gr

The post Στην Πάρο η αγωνιστική ομάδα του ΙΟΧανίων για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2022 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάρο, ΙΟΧανίων, Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου, Κρήτης 2022,paro, iochanion, perifereiako protathlima istioploΐas nison aigaiou, kritis 2022