Χανιά | Σκληρή επίθεση του Ευτύχη Δασκαλάκη στο Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου

Σκληρή επίθεση στην δημοτική αρχή του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, με ευθείες βολές στο Δήμαρχο Αντώνη Περράκη, εξαπέλυσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Καντάνου Ευτύχης Δασκαλάκης.

Ο πρώην Δήμαρχος, κατηγορεί ευθέως την τωρινή Διοίκηση του Δήμου για απραξία στην εκπόνηση έργων και συνολική ανυπαρξία στο θεσμικό τους ρόλο και στις ανάγκες των πολιτών.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων, για το θέμα των απορριμάτων, «είναι ανεξέλεγκτη η ρίψη απορριμάτων στη χωματερή της Κουντούρας στην Παλαιοχώρα, που αποτελεί κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Σαν δημοτική αρχή είχαμε επενδύσει

1,5 εκατομμ. ευρώ στο Κακοδίκι αλλά επιμένω στην πρόταση για μεταφορά του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στην Παλαιόχωρα όπου η ανάγκη είναι μεγαλύτερη».

Παράλληλα εξέφρασε και την εναντίωσή του στην μεταφορά του αστυνομικού σταθμού από την Κάντανο στην Παλιόχωρα, καθώς όπως λέει «εκτός του ότι η Κάνδανος είναι στο μέσο των αποστάσεων από τον ορεινό όγκο του Σελίνου και προς τις παράκτιες περιοχές της Σούγιας, το οίκημα στην Κάντανο έχει παραχωρηθεί και δεν έχει έξοδα μισθίου. Θεωρώ ότι εκτός της σεβαστής στελέχωσης στο Σταθμό της Παλαιόχωρας θα πρέπει να υπάρχει και τμήμα με αστυνομικό προσωπικό στην Κάντανο».

Υπό την ιδιότητα του επιτίμου Προέδρου του δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών, μετέφερε την απόφαση του σωματείου να μην αποψιλώνονται οι υπηρεσίες και δομές από τις περιοχές που εντάσσονται στο δίκτυο.

Ακόμα, ο πρώην Δήμαρχος έκανε γνωστή την πρότασή του στην οικογένεια του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για αξιοποίηση των εδαφών του Σελινιώτικου γύρου για δημιουργία βοτανικού πάρκου στη μνήμη του.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να στελεχώσει ένα ψηφοδέλτιο από κάποιον «ικανό, που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη» όπως είπε, ενώ δηλώνει «ενεργός πολίτης-στρατιώτης στον τόπο» του.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα