«Σίφουνας» στην Κρήτη ο Παναιτωλικός, διέλυσε με 5-0 τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε 5-0 από τον Παναιτωλικό, σε μια αναμέτρηση που ο Τάκης Γκώνιας χρησιμοποίησε πολλά νέα πρόσωπα.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι τώρα πάρει χρόνο έδωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας. Και η ομάδα του Ηρακλείου αποχαιρέτησε τον θεσμό με βαριά ήττα 5-0 από τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Εργοτέλης είχε για ακόμη μια φορά καλή κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχο του ρυθμού, αλλά και αβίαστα

λάθη στην άμυνα που έδωσαν την ευκαιρία για αρκετά γκολ στην ομάδα του Αγρινίου, που επικράτησε άνετα. Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Πάουλο με σουτ μέσα από την περιοχή και με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ήταν πιο δύσκολα τα δεδομένα και ο δείκτης του σκορ αυξήθηκε με τα τέρματα των Ρόσα (64′), Κλέσιο (66΄’, 90′) και Μάζουρεκ (74′).

Ακόμη ένα αρνητικό για τον Τάκη Γκώνια ήταν ο τραυματισμός του Μπουρσέλη που έφυγε στο 34ο λεπτό με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι γηπεδούχοι έχουν δίκιο να φωνάζουν για οφσάιντ στο πέμπτο γκολ. Την πρόκριση από αυτό τον 6ο όμιλο πήραν η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός με τον Εργοτέλη και τον Πανσερραϊκό να μένουν εκτός.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (34 Σταμόπουλος), Βογιατζής, Μαζουλουξής, Εντιαγιέ (59′ Έφορντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης (65′ Κυριακίδης), Κυριαλάνης, Δουλγεράκης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας (54′ Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο (69′ Ρότσα), Πάουλο, Μοράρ (61′ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ρόσα, Γκουτιέρεζ.

Δαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Καλφάκης, Σινιοράκης (Χανίων)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου
Ξάνθη 9 (8-3)
Παναιτωλικός 6 (7-2)
Πανσερραϊκός 3 (3-4)
Εργοτέλης 0 (2-11)

Πηγή: FL News

Keywords
Τυχαία Θέματα