Σαβαλερίν, Εκουμπάν και Χογκ στη λίστα του Πλατανιά

Με προσοχή και χωρίς «τρέξιμο» συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό οι άνθρωποι του Πλατανιά, που εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, για άμυνα και επίθεση.

Με δεδομένο πως οι επαφές με τους Βραζιλιάνους Χάντσον και Μαρκίνιο έχουν παραμείνει σε στασιμότητα, οι Χανιώτες στρέφονται σε άλλες λύσεις, για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Ήδη έχει κατατεθεί πρόταση στον Γάλλο μέσο, Σαβιέ Σαβαλερίν. Μια περίπτωση ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο 26χρονος μέσος -που ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Λιόν, μεταπήδησε στην Τουρς και

πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Ρεντ Σταρ- βολιδοσκοπείται και από άλλους συλλόγους.

Για την επίθεση, το όνομα που ακούγεται δυνατά είναι αυτό του Καλέμπ Εκουμπάν. Ο 23χρονος επιθετικός (κατάγεται από την Γκάνα, αλλά έχει γεννηθεί στην Ιταλία) ξεκίνησε την καριέρα του στην Κιέβο Βερόνα και μετά από περιπλάνηση σε διάφορους ιταλικούς συλλόγους έφυγε για πρώτη φορά εκτός συνόρων, για την αλβανική Παρτιζάν Τιράνων, όπου αγωνίστηκε πέρυσι. (34 συμ/17 γκολ)

Όσο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Πλατανιάς εξετάζει έναν… παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος. Η επικρατέστερη περίπτωση είναι αυτή του Άντριου Χογκ, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τη φανέλα της Καλλονής, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Χιμπέρνιανς.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα