Σαφής η ανωτερότητα Ολυμπιακού | «Καθάρισε» με πεντάρα τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός αποτύπωσε με σαφή τρόπο την ανωτερότητά του κόντρα στον Πλατανιά, του οποίου επικράτησε χωρίς να ιδρώσει (5-1), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο.

Από το ξεκίνημα της σεζόν η χανιώτικη ομάδα έχει προβληματίσει με την εικόνα της και δικαίως βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και ήταν σχεδόν αδύνατο με αυτήν την εικόνα που έχει παρουσιάσει, να περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στον

πάγκο τη θέση του Γιώργου Παράσχου πήρε ο Νίκος Μαναρώλης, ο οποίος, όμως, δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο, με τον οποίο η ομάδα του θα διεκδικούσε ότι καλύτερο μπορούσε από τον εν λόγω αγώνα.

Ο Πάρντο (2′, 90′), ο Μποτία (19′), ο Σισέ (32′) και ο Ανσαριφάρντ (68′ πεν.) ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να γράφει 3-0, με τον Πλατανιά να είχε κάποιες καλές στιγμές. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χανιώτες δέχτηκαν άλλα δύο τέρματα, αλλά κατάφεραν να σημειώσουν και το γκολ της τιμής, με τον Παπανικολάου, στο 88′, όταν ο Ενσικουλού «άδειασε» από την αριστερή πλευρά τον Φιγκέιρας, πέρασε και τον Σισέ, έσπασε την μπάλα προς τα έξω και ο Παπανικολάου με τη βοήθεια της κόντρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, ο Πλατανιάς έφτασε τις έξι ήττες στο πρωτάθλημα, ύστερα από 10 αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός έφτασε τις πέντε και τους 17 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Προτό – Φιγκέιρας, Μποτία (46’ Νικολάου), Σισέ, Κούτρης – Ρομαό (66’ Μαρτίνς), Ταχτσίδης – Πάρντο, Οφόε (72’ Φορτούνης), Μάριν – Ανσαριφάρντ

Πλατανιάς: Κοκκαλάς – Στάθης, Πλιάτσικας (24’ λ.τ. Ντικαμονά, 76’ λ.τ. Πριντέτα), Στάμου, Βάντερσον (70’ Παπανικολάου) – Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης – Ενσικουλού, Μπούντνικ, Κοροβέσης

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα