Πρωτοχρονιά στα κανάλια: Τι θα δούμε την παραμονή και ανήμερα

Φαντασμαγορικά show, ταινίες για όλη την οικογένεια και επαναλήψεις περιλαμβάνει το μενού της Πρωτοχρονιάς στα κανάλια.

Η απαγόρευση της μουσικής στα βραδινά μαγαζιά και ο περιορισμός του ωραρίου βρήκαν απροετοίμαστους τους επιτελείς των καναλιών, οι οποίοι ανέμεναν ότι Έλληνες φέτος, δοθείσης της ευκαιρίας, θα έκαναν ρεβεγιόν εκτός σπιτιού.

Γι’ αυτό και το πρόγραμμα στα κανάλια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

δεν είναι τόσο πλούσιο όσο ενδεχομένως θα θέλαμε. Παρόλα αυτά, οι φίλοι της ελληνικής μουσικής θα βρουν από πενιές έως πιο «ψαγμένες» επιλογές από σύγχρονους τραγουδοποιούς.

Mega

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00

Σπίτι με το Mega

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου μας προσκαλούν σε ένα πάρτι με επιλογές από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, στο οποίο θα παρουσιάσει η Δανάη Μπάρκα. Τους πρωταγωνιστές της βραδιάς θα πλαισιώσουν ο Μιχάλης Stavento, ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, καθώς και παρουσιαστές του καναλιού οι οποίοι θα περάσουν από τη σκηνή για να μοιραστούν με το κοινό τις πιο ζεστές ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, ώρα 21:00

Οι απαράδεκτοι (επανάληψη του επεισοδίου της Πρωτοχρονιάς του 1991)

Η αγαπημένη παρέα της εμβληματικής κωμικής σειράς υποδέχεται πολλούς guests και κάνει μια απολαυστική μουσικοχορευτική αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες με ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις και τραγούδι από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Οπισθοδρομική Κομπανία.

Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, ώρα 24:00

Το δις εξαμαρτείν (επανάληψη)

Το εορταστικό επεισόδιο της σειράς των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τίτλο «Η αγάπη θέλει δύο» φιλοξενεί την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Κώστα Μακεδόνα και την Κατερίνα Κούκα στο τραγούδι σε ένα ταξίδι στο παρελθόν της ελληνικής μουσικής και του κινηματογράφου.

ΑΝΤ1

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00

Τζένη – Τζένη (ελληνική ταινία, κωμωδία)

Η Τζένη (Τζένη Καρέζη), φοιτήτρια της φιλολογίας και κόρη του κομματάρχη του νησιού Κοσμά Σκούταρη (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος), επισκέπτεται συχνά τη βιβλιοθήκη του εφοπλιστή Μίλτου Κασσανδρή (Λάμπρος Κωνσταντάρας), πολιτικού αντίπαλου του σε αυτή την ρομαντική κομεντί που έγραψε ιστορία.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 22:00

Τραγούδα! (ταινία animation για όλη την οικογένεια)

Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 00:15

Κοίτα ποιος μιλάει τώρα (ταινία)

Ο Τζέιμς εργάζεται ως ιδιωτικός πιλότος για την Σαμάνθα Ντιμπόν, Πρόεδρο μια μεγάλης φίρμας καλλυντικών και πετάει σ’ όλο τον κόσμο. Αντίθετα, η Μόλι αντιμετωπίζει πολλούς μπελάδες! Πέρα από τα… Με τους Τζον Τραβόλτα, Κίρστι Άλεϊ, Τζορτζ Σίγκαλ, Ολυμπία Δουκάκη και Λιζέτ Άντονι

Σκάι

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας, ο Γιάννης Πλούταρχος, κλείνει φέτος 25 χρόνια καριέρας και προσκαλεί αγαπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή του Αθηνών Αρένα για να υποδεχτούν μαζί μας τη νέα χρονιά. Στο πλευρό του θα βρεθούν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ζόζεφιν, η Γωγώ Τσαμπά, ο λυράρης – τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης, ο Μέμος Μπεγνής και η κόρη του οικοδεσπότη Κατερίνα Κακοσαίου.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 01:00

Ο Αϊ Βασίλης είναι λέρα (ταινία, κωμωδία)

Ένας αθυρόστομος Άι Βασίλης και ο συνεργάτης του περιμένουν την παραμονή των Χριστουγέννων για να ξαφρίσουν τα χρηματοκιβώτια των καταστημάτων που επισκέπτεται. Όμως τα σχέδιά του προσκρούουν στην αφέλεια ενός αγοριού που πιστεύει ειλικρινά ότι ο πεπειραμένος διαρρήκτης είναι ο Άγιος του παραμυθιού.

Alpha

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 22:50

Η πρόταση (ταινία, ρομαντική κομεντί)

Η Σάντρα Μπούλοκ, υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων, κινδυνεύει να χάσει την άδεια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να αποφύγει να πέσει στα νύχια της υπηρεσίας μετανάστευσης αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου σε έναν υφιστάμενό της που υποδύεται ο Ράιαν Ρέινολντς.

Σάββατο 1 Ιανουαρίου, ώρα 20:00

Just the 2 of us – Μεγάλος τελικός

Με Νίκο Αλιάγα στη θέση της Δέσποινας Βανδή και Stan στη θέση του Χάρη Βαρθακούρη και τις Melisses σε ένα εκρηκτικό live, το show που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης κατεβάζει αυλαία ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Star

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00

Dancing with the stars

Το μουσικοχορευτικό talent show που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά με τη βοήθεια του Λάμπρου Φισφή υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές αυθόρμητου γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας με πολλούς καλεσμένους και ακόμα περισσότερη μουσική.

Open

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00

Ένα τραγούδι ακόμα

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα ξεδιπλώσει για άλλη μια φορά το ταλέντο του σε αυτό το μουσικό show που δίνει έμφαση στην καλή ελληνική μουσική.

ΕΡΤ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ώρα 22:00

Δυνατά

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα είναι ο οικοδεσπότης του φετινού πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν της ΕΡΤ έχοντας δίπλα του έναν αστερισμό καλλιτεχνών, ανθρώπων της τηλεόρασης αλλά και την σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου. Υποδεχτείτε τη Χριστίνα Αλεξανιάν, τη Βίβιαν Κοντομάρη, τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη, τον Μέμο Μπεγνή, τη Δανάη Λουκάκη, τη Μαρία Χάνου, τη Μαριέλλα Σαββίδου, τον Στέλιο Κερασίδη, τον Μανόλη Γκίνη, τον Έκτορα Φέρτη, τον Αμέρικο Μελή, τον Θανάση Μαυρογιάννη, τον Θοδωρή Φραντζέσκο, τον Γιώργη Τσουρή, τη Δήμητρα Στογιάννη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον Μάνο Γαβρά, τον Δημήτρη Καπουράνη, τη Λίλα Μπακλέση, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Θανάση Αλευρά, τον Δημήτρη Μοθωναίο και τη χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

The post Πρωτοχρονιά στα κανάλια: Τι θα δούμε την παραμονή και ανήμερα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Πρωτοχρονιά, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μανωλης κονταρος, κωστής μαραβέγιας, κρητη, νέα, δις, animation, θεατρο, ολυμπια, αθηνα, melisses, live, ΕΡΤ, Στην κορυφή του σπιτιού, ωραριο καταστηματων, εορταστικο ωραριο, Καλή Χρονιά, ελευθερια ελευθεριου, βικυ σταματη, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, γωγω τσαμπα, δαναη μπαρκα, ελενη, αι βασιλης, αθηνων αρενα, αδεια, αυλαια, ευχες, ζωα, ηβη αδαμου, ηβη, μεγα, μουσικη, νυχια, προγραμμα, ταινιες, ωρα, αγαπη, αδαμαντιδης, αθυροστομος, απαραδεκτοι, αρβανιτακη, ασλανιδου, βανδη, βικυ, βικυ καγια, βοηθεια, δημητρα, γωγω, γονιδης, δαναη, δις εξαμαρτειν, δις, ειλικρινα, εκρηκτικο, ελευθερια, ηνωμενες πολιτειες, κοαλα, κωστής μαραβέγιας, λερα, μεμος μπεγνης, μανο, μαρια, νικο, οικογενεια, παπακωνσταντινου, πιλοτος, πλουταρχος, πρωταγωνιστες, ροκκος, συζυγο, σπυρου, σχεδια, τονια, φοιτητρια, φορα, χριστινα, χρηματοκιβωτια, κωνσταντινος, animation, δημητρης, εμφαση, φιλοι, γιωτα, κωνσταντινα, melisses, μια φορα, σκηνη, ταξιδι
Τυχαία Θέματα