Πρεμιέρα με ισοπαλία για τα κορίτσια του Εργοτέλη

Βαθμούς και γκολ μοιραστήκαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» κόντρα στα Βριλήσσια, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.Ένα αποτέλεσμα που αδικεί την παρουσία της ητακλειώτικης ομάδας. Οι «κιτρινόμαυρες» ήταν καλύτερες δημιούργησαν φάσεις για γκολ
όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Οι ομάδα του Ηρακλείου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κυρίως με Παχάκη Ξέρα Σημαιάκη και Ξηλούρη που όμως καμία δεν καρποφόρησε.

Στην επανάληψη το γεγονός ότι η ώρα περνούσε το άγχος άρχισε να κυριεύει τα κορίτσια της Γιάννας Δούκα που συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με την Ξέρα και την Παχάκη. Ώσπου τα Βριλήσσια κατάφεραν σε μια ανύποπτη φάση ν’ ανοίξουν το σκορ. Η προσπάθεια από την ομάδα της Κρήτης συνεχίστηκε μέχρι που έφτασε το 88’ και σε μια στημένη φάση ήρθε η ισοφάριση. Η Ξέρα εκτέλεσε ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-1.

Εργοτέλης: Φραγούλη, Τσώνη, Πιτροπάκη, Χουμά ( 86 Δρακογιάννακη) , Τζανάκη (80’ Χαριτάκη), Αλτάνι, Σημαιάκη, Σταγάκη ( 72’ Ηλιάδη), Ξέρα, Παχάκη Ξυλούρη (65’ Καμαρίτη)

Keywords
Τυχαία Θέματα