Πως μπορείς να κάνεις αφέλειες στα μαλλιά σου χωρίς να τα κόψεις

Ένας πρακτικός τρόπος να κάνετε αφέλειες, αλλά χωρίς να χρειαστεί να κόψετε τα μαλλιά σας.

Πρόκειται για ένα από τα κουρέματα που, αν και καλύπτουν μέρος του προσώπου, του δίνουν ένα πολύ γλυκό σχήμα. Φέτος, μαζί με το κοντό καρέ, έχουν την τιμητική τους στα must hair look της φθινοπωρινής σεζόν, δίνοντας στιλ και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Κι ενώ είστε σε διάθεση ανανέωσης και πατάτε like στις φωτογραφίες κοριτσιών με το εν λόγω χτένισμα, παραμένετε

διστακτική. Και δικαίως, αφού πρόκειται για ένα κούρεμα που απαιτεί styling, περιποίηση, συντήρηση.

Η λύση που σας βγάζει από το δίλημμα, τη δέσμευση με το styling και τις δεύτερες σκέψεις δεν περιλαμβάνει ψαλίδι και ακούει στο όνομα «κουμπωτές αφέλειες».

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ μαλλιών που έχει τη μορφή τρέσσας η οποία προσαρμόζεται στο μπροστινό μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Τις φορούν τα πιο hot right now κορίτσια της μόδας και της showbiz, όπως η Τζίτζι Χαντίντ, η Κένταλ Τζένερ, η Μπέλα Χαντίντι, η Έμιλι Ρατακόφσκι, η Αριάνα Γκράντε, η Λίλι Κόλινς και η Ολίβια Κoύλπο όταν θέλουν να πειραματιστούν με το hair look τους, χωρίς όμως να χάσουν το χτένισμά τους.

Αυτό ακριβώς που θέλεις να πετύχεις κι εσύ δηλαδή.

Για να αποκτήσετε τις δικές σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κομμωτή σας ή να ρίξετε μια ματιά σε καταστήματα με τρέσσες και περούκες και να αναζητήσετε την τρέσσα με το δικό σας χρώμα μαλλιών.

Όσο για την εφαρμογή τους είναι πανεύκολη. Σε ισιωμένα μαλλιά, κάνετε μια χωρίστρα στη μέση και τοποθετείτε το κλιπ από εκεί που ξεκινά η κορυφή του κεφαλιού.

To αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες μοιάζει αρκετά (έως πολύ) φυσικό !

Bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα