Πήρε τηλέφωνο τον ταξίαρχο για να στείλει πυροσβεστικό και ο ταξίαρχος των ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο | Video

| Video

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που λέει με δάκρυα στα μάτια ο ταλαιπωρημένος από τη φωτιά κάτοικος της περιοχής της Γορτυνίας.

Πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει πυροσβεστικό όχημα στον ταξίαρχο της πυροσβεστικής στην περιοχή του και εκείνος τον ρώτησε αν έχει πολιτικό μέσο.

Αν δεν έχεις μέσο δηλαδή στην Ελλάδα του 2021 αφήνουν να καεί το σπίτι σου.

Ρε ΞΕΦΤΥΛΕΣ σας ζητάνε με δάκρια στα μάτια απελπισμένοι

για βοήθεια οι άνθρωποι και εσείς ρωτάτε για πολιτικό ΜΕΣΟ? Για μέσο ρε ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ?? #Πυρκαγια #φωτιές #Ιστιαια #opentv #ΠυρκαγιαΕυβοια pic.twitter.com/cRnNjsrS1a

— Chris (@_Critcobain_) August 8, 2021

Αργότερα ο ε διαθεσιμότητα τέθηκε αξιωματικός της Αστυνομίας που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας: “Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα”.



Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα στο χωριό Χώρα Γορτυνίας.

Το θέμα προέκυψε όταν ο πρόεδρος της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρης Δημητρακόπουλος μίλησε σε δημοσιογράφους του τοπικού καναλιού, υποστηρίζοντας, ότι ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος, τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

The post Πήρε τηλέφωνο τον ταξίαρχο για να στείλει πυροσβεστικό και ο ταξίαρχος των ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα