Πετράκης στο zarpanews.gr: «Δεν με έχει προσεγγίσει χανιώτικη ομάδα»

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον ομάδων της Β΄Εθνικής για τον πρώην-πλέον-προπονητή του Ερμή Ζωνιανών, Γιώργου Πετράκη, έστω και φιλολογικού, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στο zarpanews.gr, τονίζοντας, όμως, πως δεν το έχει προσεγγίσει χανιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πλέον, ελεύθερος από τον Ερμή Ζωνιανών, υπάρχει κάποια πρόταση από ομάδα της κατηγορίας;

«Όχι, επίσημη πρόταση από κάποια ομάδα της κατηγορίας δεν υπάρχει. Φιλολογικού ενδιαφέροντος, όμως, υπάρχουν διάφορα πράγματα που με αφορούν και είμαι στη διαδικασία που τα επεξεργάζομαι».

Η

πρόταση είναι από ομάδα της Κρήτης;

«Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Γενικά υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία είναι σε επεξεργασία».

Σας έχει προσεγγίσει χανιώτικη ομάδα;

«Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για εμένα. Δεν υπάρχει κάτι που να με αφορά που να είναι άξιο λόγου για να το αναφέρουμε».

Θα σας ενδιέφερε εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση από χανιώτικη ομάδα; ΑΟΧ ή Κισσαμικό;

«Για εμένα για οποιαδήποτε ομάδα της Β΄Εθνικής, νομίζω ότι είναι ένα σκαλί παραπάνω και θα με ενδιέφερε, όχι μόνο για Κισσαμικό ή ΑΟ Χανιά, αλλά και για άλλες ομάδες».

Στην ανακοίνωση του «διαζυγίου» σας με τον Ερμή Ζωνιανών, η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανέφερε ότι έκανε δεκτό το αίτημά σας να αποχωρήσετε, μετά την πρόταση που δεχτήκατε από σύλλογο ανώτερης κατηγορίας.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο για έμενα υπάρχουν κάποια πράγματα, όπως σας είπα, φιλολογικού ενδιαφέροντος, και εγώ πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία να περιμένω, μήπως υπάρξει κάτι επίσημο».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα