Πέμπτες στην Ευρώπη με την Εθνική, Κουργιαντάκη και Παπαγεωργίου

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε μέρος η Εθνική μας ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Ανάμεσα στα κορίτσια που είχαν τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουν σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, η Όλγα Κουργιαντάκη και η Νικολέτα Παπαγεωργίου, που συνέβαλαν προκειμένου η Εθνική μας να καταλάβει την 5η θέση στο αγώνισμα του Κόμπο και την 6η στο Ομαδικό.

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα βαθμολογήθηκε στον τελικό του Κόμπο με 84,7000β., με συνέπεια να καταλάβει την 5η θέση ανάμεσα σε 12 Εθνικές ομάδες. Όσον αφορά το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η υπερδύναμη Ρωσία με 90,4667β., το ασημένιο πήρε η Ουκρανία με 88,6000β. και το χάλκινο η Ισπανία με 86,7000β.

Στο Ομαδικό, όπου οι δύο Χανιώτισσες ήταν επίσης στη χορογραφία που παρουσίασε η Εθνική μας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την 6η θέση με 83,2667β. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία με 90,6000β., το ασημένιο η Ουκρανία με 88,4000β. και το χάλκινο η Ισπανία με 85,5667β.

Αναλυτικά, την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας συγκρότησαν οι εξής κοπέλες: Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Ιλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καβάλου, Κατερίνα Μανάρα, Δήμητρα Τσιαντή και Ξανθή Μέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα