Πάτρα: “Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο…” – Η δήλωση του κουμπάρου του ζευγαριού και ο διάλογος Λύτρα με τη μητέρα

Το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις να μεταδίδονται καθημερινά για την υπόθεση-μυστήριο.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού, που βίωσε την ευτυχία αλλά και την απόλυτη τραγωδία μέσα σε διάστημα τριών ετών, μίλησε στο Mega.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που πάντρεψε τους γονείς και μοιράστηκε στιγμές

ευτυχίας μαζί τους, μετά τη γέννηση των παιδιών τους. Αλλά και στιγμές οδύνης και συντριβής, μετά τις απώλειες των παιδιών τους.

“Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο, ποτέ δεν τον ξέρεις. Καταλάβατε τι εννοώ, ότι όσο και να τον ξέρεις, τελικά μπορεί να μην τον ξέρεις”, δήλωσε ο κουμπάρος του ζευγαριού και ευχήθηκε να απονεμηθεί Δικαιοσύνη. “Δεν έχω να στηρίξω, ούτε να υποστηρίξω, ούτε να πάρω το μέρος κάποιας πλευράς”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, “τα παιδιά μετά τον θάνατο του δεύτερου και του πρώτου παιδιού, κλείστηκαν στον εαυτό τους”. “Είμαι στη μέση και περιμένω να δω τι θα βγει”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Πάτρα: Ο διάλογος του Απόστολου Λύτρα με τη μητέρα
Χθες, έγινε γνωστό ότι ο Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση των γονέων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην Πάτρα, ο Απόστολος Λύτρας θέλησε να μάθει τις προθέσεις της πελάτισσάς του, για κάθε ενδεχόμενη εξέλιξη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε τον διάλογο που είχαν:

Απόστολος Λύτρας: Αν στο τέλος αυτής της έρευνας σου απαγγελθούν κατηγορίες για έγκλημα πώς θα το αντιμετώπιζες;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είμαι αθώα και δεν πιστεύω ότι θα πέσουν σε τέτοια πλάνη οι Αρχές.

Στις αναρτήσεις της 33χρονης για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε αναφέρει ποτέ στους γιατρούς, έρχονται να προστεθούν και άλλες στις οποίες εμφανίζεται να δίνει συμβουλές ως νοσηλεύτρια. “Εγώ ένα ΤΕΕ νοσηλευτικής έχω τελειώσει. Δεν έχω τελειώσει νοσηλευτική. Δεν έχω εξασκήσει το επάγγελμα πουθενά”, είπε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Star.

Σε ανάρτηση της όμως πριν από λίγα χρόνια έγραφε: “Είμαι νοσηλεύτρια και μπορώ να σου πω κάποια πράγματα… Θα μιλάει με νοήματα στην αρχή, θα βήχει και θα σκουπίζεται στο λαιμό και θα πρέπει να προσέχετε την υγιεινή σε αυτή την περιοχή του σώματος του διότι από φλέγματα, βλέννες κτλ θα βρωμίζεται οπότε χρειάζονται συχνές αλλαγές στις γάζες”.



The post Πάτρα: “Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο…” – Η δήλωση του κουμπάρου του ζευγαριού και ο διάλογος Λύτρα με τη μητέρα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα