“Οι τιμές ανεβαίνουν και οι μισθοί πέφτουν” – Τί “καίει” περισσότερο σήμερα τους Χανιώτες | Video

“Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους”, έλεγε κάποτε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο “Κόντρα Πλακέ” και πολλές φορές οι διαγωνιζόμενοι έμεναν έκπληκτοι από τις απαντήσεις που έδιναν αυτοί οι 100. Το zarpanews.gr δεν ρώτησε τόσο πολλούς, βγήκαμε όμως στον δρόμο και ζητήσαμε από Χανιώτες | Videoπου συναντήσαμε τυχαία, να μας πουν ποιο θεωρούν το σημαντικότερο πρόβλημα της καθημερινότητάς τους σήμερα, πέρα από την πανδημία.

Η οικονομική κατάσταση είχε τα πρωτεία στις απαντήσεις του κόσμου. Οι τιμές που ανεβαίνουν και οι αποδοχές που παραμένουν στάσιμες ή και πέφτουν, φαίνεται πως είναι

το σημαντικότερο πράγμα που απασχολεί τους πολίτες.

Συναντήσαμε και ανθρώπους που δήλωσαν ότι, ευτυχώς, δεν θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Για κάποιον άλλον, το σημαντικότερο θέμα ήταν να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα…

Η καλύτερη απάντηση, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι η τελευταία στο βίντεο. Γιατί με την καταχνιά και τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, ξεχνάμε πως άλλο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

The post “Οι τιμές ανεβαίνουν και οι μισθοί πέφτουν” – Τί “καίει” περισσότερο σήμερα τους Χανιώτες | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα