Οι Χανιώτισσες που αρίστευσαν και ετοιμάζονται για ιατρική! Photos

Με βαθμολογίες στα ύψη, είδαν τους κόπους των σχολικών ετών να ανταμείβονται και τώρα με βαλίτσες γεμάτες όνειρα ετοιμάζονται να αφήσουν τα Χανιά για να φοιτήσουν στις Ιατρικές Σχολές της χώρας. Το zarpanews.gr σας παρουσιάζει τρεις Χανιώτισσες αριστούχες μαθήτριες και μελλοντικές γιατρούς.

Χριστίνα Μπαλάσκα: 19.375 μόρια

Με 20 στρογγυλό στην Φυσική η Χριστίνα συγκέντρωσε 19.375 μόρια και στοχεύει στην Ιατρική Αθηνών. «Με δυσκόλεψε

κάπως η Έκθεση γιατί είναι μάθημα που δεν υπολογίζεις και ακριβώς τι έχεις γράψει, που όμως πήγα πολύ καλά φτάνοντας το 18,3» λέει στο zarpanews.gr. «Για τα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου, τους συμβουλεύω να μην χάσουν την όρεξή τους μέσα στη χρονιά και να μην στερηθούν πράγματα. Να πάνε χαρούμενοι στις εξετάσεις και αν καταφέρουν να καταπολεμήσουν το άγχος θα πετύχουν σίγουρα καλύτερη επίδοση».

Άρτεμις Μπασιά, 19.241 μόρια

«Περίμενα να τα έχω πάει καλά αλλά τόσο ψηλά όχι» μας λέει η Άρτεμις: «Δεν ήμουν μόνη μου, είχα τους φίλους μου να παλεύουν μαζί μ’ εμένα, τους γονείς μου να με στηρίζουν, τους καθηγητές μου να με εμψυχώνουν» τονίζει. Κάνοντας μια αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, αναφέρει πως»είχε τις επιβραβεύσεις και τις δυσκολίες αλλά κάνοντας έτσι έναν τελικό απολογισμό δεν θα έλεγα ότι είναι μία τόσο άσχημη εμπειρία όπως την παρουσιάζουν οι περισσότεροι.

Όσο για το κλειδί της επιτυχίας; «Να το αντιμετωπίσουν ως μία προσπάθεια, ένα κυνήγι για το δικό τους όμως όνειρο και να σκέφτονται κάθε μέρα ότι όλη αυτή η προσπάθεια είναι δική τους επιλογή»!

Φανή Δασκαλάκη: 18.934 μόρια

Με 20 στην Φυσική, 19,6 στην Χημεία και 19,4 στην Βιολογία η Φανή συγκέντρωσε 18.934 μόρια και ετοιμάζεται για την ιατρική σχολή των Αθηνών ή του Ηρακλείου: «Αυτή η χρονιά είχε απ’ όλα: άγχος, χαρά, απογοητεύσεις» μας λέει, ενώ ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το πόσο καλά τα κατάφερε! «Για να τα καταφέρεις πρέπει τόσο να έχεις γνώσεις όσο να ξέρεις να συμπεριφέρεσαι και τις εξετάσεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου» αναφέρει ενώ συμβουλεύει τα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου «να επικεντρωθούν στον στόχο τους και να μην ακούνε τριγύρω, να είναι συγκεντρωμένοι και θα τα καταφέρουν».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα