Ο Βορίδης παραδέχθηκε ότι ήταν υπό παρακολούθηση με Predator, αλλά δεν θα κάνει μήνυση

Ο Μάκης Βορίδης έγινε ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη που παραδέχεται, δημόσια, ότι ήταν υπό παρακολούθηση μέσω Predator και πως έχει ενημερωθεί σχετικώς από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Παρ’ όλα αυτά δεν θα κάνει κάποια μήνυση γιατί αυτό «θα περιπλέξει τα πράγματα στη δικογραφία», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Έλαβα επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» σημείωσε ο κ. Βορίδης και συνέχισε λέγοντας «ότι όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν έχουν γίνει».

Μάλιστα ο

κ. Βορίδης παραδέχτηκε ότι δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια ενώπιον της Δικαιοσύνης. «Δεν έχω κάτι να κάνω» τόνισε ο κ. Βορίδης επικαλούμενος την εισαγγελική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος δεν έχει καταθέσει μήνυση ο κ. Βορίδης είπε χαρακτηριστικά:

«Τι να την κάνεις τη μήνυση εφόσον υπάρχει έρευνα; Η μήνυση το μόνο που θα έκανε ήταν να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη δικογραφία. Εγώ δεν έχω κάτι να εισφέρω σε αυτό».

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Παπαδάκη «εάν του έκανε εντύπωση που τον παρακολουθούσαν», ο κ. Βορίδης πέταξε την «μπάλα στην εξέδρα» λέγοντας «ποιος με παρακολουθούσε;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:11» του βίντεο:

ieidiseis.gr

The post Ο Βορίδης παραδέχθηκε ότι ήταν υπό παρακολούθηση με Predator, αλλά δεν θα κάνει μήνυση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα