Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων από την Σούγια στον Αρμό

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στην διαδρομή Σούγια – δάσος Αρμού – Σελάδα – Καμάρια – Σούγια, στην επαρχία Σελίνου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017. Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή θα γνωρίσουν νέα όμορφα μονοπάτια, στην άγνωστη και ανεξερεύνητη αυτή δασωμένη γωνιά στο Σέλινο.

Η πεζοπορία στην αρχή θα είναι λίγο ανηφορική, σε καλογραμμένο μονοπάτι και στη συνέχεια θα είναι ομαλή, σε

κακοτράχαλο όμως μονοπάτι και για λίγο σε χωματόδρομο. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την όμορφη φύση στην χαμηλή αυτή οροσειρά, μεταξύ του Καμαριανού φαραγγιού και της Σούγιας, θα αγναντέψουν προς τα Λευκά Όρη, την νότια ακτογραμμή του νομού μας και το Λιβυκό πέλαγος.

Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 7 ώρες και είναι χωρίς τεχνικές δυσκολίες, οι συμμετέχοντες όμως πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), ζεστό αδιάβροχο αντιανεμικό, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 06:45 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 08/12. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Δημήτριος Κουρασμενάκης.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα